Skulle ju inte vara inaktiv

Nu har jag inte bloggat på ett par dagar, och Josse har problem IGEN. Jag ska komma igång igen, men jag har haft lite saker irl som gjort att jag inte kunnat blogga så jättemycket, Tiden jag har framför datorn ägnar jag åt klubben. 
 
På tal om Shady Pearls så ska jag och Josse hålla ett event imorgon eftermiddag med lite lekar och så. Jag ärväldigt peppad inför det, i eftermiddag ska vi ha lite planering hade vi tänkt. Jag tror att det kommer att bli riktigt kul faktiskt, hihi. Det kommer antagligen att gå lite galet trots planering och allt, men det är ju vårt första event. Dock så kanske det kommer mer om det uppskattas :) 
 
Nu har jag skrivit ytterligare ett sånt här prat-inlägg, jag ska ju inte haha. Men medan servern är nere senare idag så ska jag blogga lite hade jag tänkt, och så fixa en liten detalj i stilmallen också. 
 
Avslutar med en bild från gårdagens superroliga event med Jenny (Silverson). Staffet stod på schemat, så iklädda träningskläder samlades SP vid ridhuset. I grupper sprang vi en runda, riktigt, riktigt kul var det. Min grupp vann inte haha, men det var förstås kul ändå. Jag var på plats vid station nummer två och sprang biten bort till station 3 där Lorax tog över. Det blev dock en bugg vid en av broarna på De glömda hedarna, man fastnade. Men listiga Mandel tog sig runt och gav därmed din grupp ett försprång. Jag tycker att vår grupp kämpade bra i alla fall :D 
 
Jag satte ihop en riktigt snygg träningsoutfit, inte sant? Jag utgick ifrån de vita joggingskorna och tog Avalons joggingbyxor till det, och byggde på med vitröda, sportiga saker. Den korta tröjan och kepsens modell fixade hela grejen, denna kommer att användas som joggingoutfit forever :D
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Josefine Shadowstar och Kailey Yellowborn

Hejsan! Du har kommit till - ja,ännu en - SSO-blogg, ägandes av Josefine Shadowstar och Kailey Yellowborn, även kallade Kellan den Gulfödde och Josse Skuggstjärna. Vi bloggar är så ofta vi kan om våra åsikter, hästar, nya platser och en massa mer konstiga saker! Du förstår inte vad den här bloggen handlar om?Klicka på "Star Stable Online" i länklistan och läs mer om spelet som är så kul att man kan starta upp en blogg om det! I spelet har vi många hästar, som du kan läsa om i kategorierna med våra hästar, och vi båda är bosatta i Valedale tillsammans med våra respektive hästar! Vi spelar även på svensk server nummer ett, nämligen Air Star. Du får gärna använda och publicera våra texter och bilder om länk ges hit. Mycket av våra bilder och texter kommer även ifrån Star Stables officiella hemsida och tillhör då Star Stable Entertaiment AB. Hoppas att du gillar vad du läser! Enyoy!
RSS 2.0