DINODALEN HERE I COME!!!

Nu är jag ju som sagt extremt spänd inför att Dinodalen kommer att släppas! Man har ju hört mycket om det och som sagt, dem som lyckades bugga sig in där såg ju då en stor sjö i mitten men också att området ändrade sitt utseende hela tiden. Det har vi också nu fått bekräftat. Det var en stor sjö i mitten men att den bliv mindre och mindre och att det steg upp en enorm is grotta ur sjön. Jag har faktiskt buggat lite jag med och det finns ju en regel där. Man får ju nämligen inte ta bilder I ett stängt område, men vem har sagt att man inte får ta bilder på ett stängt område utanför det. För det var just det som jag gjorde här om dagen. Jag red upp till passagen för att kolla hur mycket isen smält ( igen ) då jag kom på att man kan skrolla ner lite på skärmen så att man kan se igenom marken och under kullarna och så vidare. Så jag provade för att se om det funkade och det gjorde det! Man såg faktiskt en hel del där ifrån. Så nu undrar ni väl hur det såg ut där så jag tänkte visa lite bilder
Den här bilden tyckte jag mest om för man såg mest här. Nu kommer dem andra bilderna också!
Så nu hoppas jag att ni har fått en litem inlevelse på hur det ser ut i Dinodalen. Jag längtar sååå mycket tills det öppnar och det tror jag att ni också gör!
 

BUU!

Nu är det Halloween i Jorvik och alla börjar känna av den rysliga stämningen!
Välkomna till veckans kusliga uppdatering!

Bus eller godis!
Det är dags för lite nya Halloween-butiker att öppna upp i byarna runtom i Jorvik och i år erbjuder de en hel del kusliga kläder, ruskig utrustning och skrämmande utstyrsel och förhoppningsvis mer godis än bus! Rid till närmaste butik och se efter själv vilka fina Halloween-inspirerade saker som erbjuds!

Halloween i Jorvik!

Hjälp ett spöke i nöd!
Spöken flyger just nu runt över hela Jorvik och om du hör ett tyst otäckt klingande ljud så vet du att ett är i närheten. Spökena ger ifrån sig klingande ljud för att fånga din uppmärskamhet eftersom de behöver din hjälp! Rid till Mrs Holdsworth i Moorland och prata med henne för att få reda på hur du kan hjälpa dem. Vem vet? Spökena kanske blir så glada för din hjälp att de lämnar en present efter sig som tack!

Pumpajakt!
Vid ingången till källaren på Slottet i Silverglade hittar du Eve - en tjej som, tillsammans med några spökliga vänner, har ordnat ett superkul Halloween-spel! Plocka upp pumporna runtom i labyrinten men akta dig för de otäcka spökena!

Fiska äpplen ur hink
Vad vore Halloween utan leken Fiska äpplen ur hinken? Har du tillräckligt stor mun för att få upp ett äpple ur hinken så lovar vi en häftig belöning. Kanske blir det något för din häst, vem vet?!

Hästmarknaden
Eddie och Ferdinand har fortfarande sin marknad öppen i Västkobben fiskeby!

Josse och Kellan önskar er en skräckinjagande och fasansfull Halloween-vecka!

Instagram

Jo Kellan har ju frågat och frågat och frågat efter ett instagram konto IRL så tillslut har vi fixat ett. För er som vill veta så heter det jaileystarstable och vi har precis startat det så vi har inte hunnit lägga upp så många inlägg. och bilder. Dem är hittills bara tagna på mig så när bilder på Kellan kommer upp vet jag inte riktigt. Och med tagna på mig så menar jag inte att dem är tagna på mig IRL utan på Star Stable. Och den nya hästrasen tror jag faktiskt är den "Norska Fjordhästen" eller "Fjording" som den ofta kallas för. Så jag ska i alle fall blogga lite om det i ett senare inlägg men dem närmsta dagrana alltså onsdag, torsdag och fredag. Så det här blir det sista inlägget på ugnefär tre dagar. Jag ska också blogga lite om halloween uppdragen och vad jag tycker om dem och så vidare.
 

Om

Min profilbild

Josefine Shadowstar och Kailey Yellowborn

Hejsan! Du har kommit till - ja,ännu en - SSO-blogg, ägandes av Josefine Shadowstar och Kailey Yellowborn, även kallade Kellan den Gulfödde och Josse Skuggstjärna. Vi bloggar är så ofta vi kan om våra åsikter, hästar, nya platser och en massa mer konstiga saker! Du förstår inte vad den här bloggen handlar om?Klicka på "Star Stable Online" i länklistan och läs mer om spelet som är så kul att man kan starta upp en blogg om det! I spelet har vi många hästar, som du kan läsa om i kategorierna med våra hästar, och vi båda är bosatta i Valedale tillsammans med våra respektive hästar! Vi spelar även på svensk server nummer ett, nämligen Air Star. Du får gärna använda och publicera våra texter och bilder om länk ges hit. Mycket av våra bilder och texter kommer även ifrån Star Stables officiella hemsida och tillhör då Star Stable Entertaiment AB. Hoppas att du gillar vad du läser! Enyoy!
RSS 2.0