Just det ja, jag hade ju en blogg!

Jag har haft det nåde bra och stressigt den här veckan. Många saker har nämligen inträffat soM jag tänkte berätta om. 
 
1. Har varit på Idol
 
2. Har gått med i en superfantastisk klubb
 
3. Har firat första advent 
 
4. Har stått i ett stånd tillsmans med en av mina bästa vänner
 
5. Har inte kunnat blogga nånting på grund av att min dator strular så det här inlägget skrivs på mobilen.
 
 
 
 
IDOL!!!
 
Japp du hörde rätt! Jag har varit med på idol. 

Wildpearl aka Wilda

 
Namn: Wildpearl
Smeknamn: Wilda
Namnbetydelse: Vildpärla
Ras: Nordsvensk
Kännetecken: Uthållig och stark
 
Wildpearl "Wilda" är helt klart den starkaste hästen i stallet. Min vilda pärla kanske inte är vild, men lite busig ör hon allt. Med glimten i ögat travar hon igenom precis allt. Wilda är den som hjälper till när det behövs lyftas stockar eller rädda människor, och i nöd ställer hon alltid upp. Hon älskar att befinna sig på Jorviks lite kallare platser, Dinodalens skogar och Gyllenåsarnas dals vackra höstträd älskar hon verkligen! Wilda går alltid med sitt huvud vickande upp och ner, verkligen ett tecken på att hon tycker att allt hon gör är kul! Wilda är bästa vän med josses nordsvensk Bamse, eller Frostbeaty, och de älskar att skritta runt i den djupa snön på Wildas absoluta favoritplats, i Isenskog. Wilda föddes i Valedale, inte långt ifrån hennes hem idag. Claire skötte om henne och många stalltejer vid Valedalestallet blev helt förälskade i Wilda och tränade henne att bära tunga skae roch dra stockar i Hollow Woods. Hon är även väldigt duktig på terräng, vilket inte så många andra av mina hästar är.
 
 
Wilda och Bamse är verkligen bra vänner, och som tur är får de ofta träffas, då busar dem och leker med varandra!
 

Dressyrlektion!

Idag loggade jag in, och hamnade där jag loggat ut i ridhuset (där var jag när jag och Josse tog redigerings-bilden). Jag hade ju fortfarande dressyrläder på mig, och så kom en tjej fram till mig och sa hej, och jag svarade ju såklart "hej". Hon frågade om vi skulle ha ridskola i dressyrdelen, och jag tackade ja. Denna "hon", var Frida Discoson, och hon visade sig vara en riktigt trevlig och snäll tjej i level 8. Men jag har väl aldrig haft något emot de som är i lite lägre levlar, jag umgås med en del personer som är i 8-9-10 eller så, och de är ju inte mindre trevliga för det. Hur som helst blev Frida min lärare, eftersom jag inte kan någo sånt, och jag lärde mig massor faktiskt! Saker jag inte visste om ridning kom fram också! CeCe, som jag var uppsutten på, uppförde sig riktigt bra, men så är hon ju min bästa dressyrhäst också. Var i alla fall superkul!
 
Så nu vet ni hur jag tillbringade en av de första timmarna av min morgon då! Vi körde även ungefär samma sak barbacka i typ en kvart.
 
 
 
 
 
Kommer antagligen spendera ännu mer tid med min nya vän från och med nu! Vi kanske kan umgås med Josse också, tre stycken? Tycker det är riktigt kul att vara med personer i mindre levlar faktiskt, jag minns ju själv hur det var när blixtsnabba svartklädda ryttare på araber i level 15 stormade förbi utan att bry sig när man sa hej. Tycker att alla som inte accepterar folk under level 14 borde tänka sig efetr, sätta sig in i den personens situation och faktiskt KÄNNA hur det känns att bli dissad. 
 

Och det var Kellans syn på saken

Om

Min profilbild

Josefine Shadowstar och Kailey Yellowborn

Hejsan! Du har kommit till - ja,ännu en - SSO-blogg, ägandes av Josefine Shadowstar och Kailey Yellowborn, även kallade Kellan den Gulfödde och Josse Skuggstjärna. Vi bloggar är så ofta vi kan om våra åsikter, hästar, nya platser och en massa mer konstiga saker! Du förstår inte vad den här bloggen handlar om?Klicka på "Star Stable Online" i länklistan och läs mer om spelet som är så kul att man kan starta upp en blogg om det! I spelet har vi många hästar, som du kan läsa om i kategorierna med våra hästar, och vi båda är bosatta i Valedale tillsammans med våra respektive hästar! Vi spelar även på svensk server nummer ett, nämligen Air Star. Du får gärna använda och publicera våra texter och bilder om länk ges hit. Mycket av våra bilder och texter kommer även ifrån Star Stables officiella hemsida och tillhör då Star Stable Entertaiment AB. Hoppas att du gillar vad du läser! Enyoy!
RSS 2.0