Ny häst vid namn Farao!

 
Något jag kommer blogga mycket om är mina över 10 nya hästar som jag köpt under sommaren. En a de var Morganen Frostpearl som jag kallar för Farao. Han är en hingst på 12 år som älskar att bada!
Här är en lite tjuvkik på honom så skriver jag mer om honom sen!
 
Vi får slipa lite på hopptekniken!
 
 

Hiss eller Diss

Jag tänkte börja göra Hiss eller Diss på hästarna runt om i Jorvik och jag börjar i VD stallet!
Ska också ge hästarna poäng från skala 1 - 5 så nu börjar jag!
 
 
 
 
Jag tycker att den här hästen är jättefin! Vissa tycker att den skulle varit bättre glansigare och med tecken men en sån häst här vi ju redan i spelet men för mig är det en jättefin häst. 5/5!
 
 
 
 
 
Den här hästen är också fin men jag känner att dt inte blir en riktig nordsvensk känsla. Man skulle kunnat ha en lite mer gulaktig färg på magen istället för en som der ut som vitaktig. Annars fin! 3/5!
 
 
 
 
 
Den här hästen är en av mina favorithästar i sso! Man får e riktig myskänsla och det är en färg som inte ser lika påhittad ut som den ljusbruna Nordsvensken. Älskar att mulen är mjölad också! Väldigt fin. 5/5!
 
 
 
 
 
Den här ponnyn är en Chincoteague. Den är väldigt bra gjord, ser ut som en riktig mysponny, en häst som jag lätt hade köpt om jag hade råd! Älskar färgerna och den rosa mulen! Jättefin. 5/5!
 
 
 
 
 
 Den här araben är jättefin! Vackertbrun och fin svart och lockig man. Hade varit fint om den hade haft lite mörkare rygg men annars var den jättefin! 4,5/5
 
 
 
 
 
 Här är alla hästarna på hiss eller diss!
 
 

Om

Min profilbild

Josefine Shadowstar och Kailey Yellowborn

Hejsan! Du har kommit till - ja,ännu en - SSO-blogg, ägandes av Josefine Shadowstar och Kailey Yellowborn, även kallade Kellan den Gulfödde och Josse Skuggstjärna. Vi bloggar är så ofta vi kan om våra åsikter, hästar, nya platser och en massa mer konstiga saker! Du förstår inte vad den här bloggen handlar om?Klicka på "Star Stable Online" i länklistan och läs mer om spelet som är så kul att man kan starta upp en blogg om det! I spelet har vi många hästar, som du kan läsa om i kategorierna med våra hästar, och vi båda är bosatta i Valedale tillsammans med våra respektive hästar! Vi spelar även på svensk server nummer ett, nämligen Air Star. Du får gärna använda och publicera våra texter och bilder om länk ges hit. Mycket av våra bilder och texter kommer även ifrån Star Stables officiella hemsida och tillhör då Star Stable Entertaiment AB. Hoppas att du gillar vad du läser! Enyoy!
RSS 2.0