Kailey Yellowborns nyårslöften år 2015

Nej, jag är inte hemma än men detta inlägget är tidsinställt som de andra som kommer upp under veckan!
 
Japp, detta är mina bilder som är tagna från slädturen. Nu är det bara en ynka timme kvar till tolvslaget - tjiho!
 
 

Nyårsuppdateringen är här

Onödigt att skriva ett inlägg tycker jag, med precis samma text som på hemsidan, dessutom har jag ju inte testat .uppdateringen så jag kan inte skriva min åsikt. Men nu har i alla fall nyårsuppdateringen kommit!
 
När jag kommer hem på söndag ska jag i alla fall in och titta på nyårskläderna, samt rida min Wille (nya hästen). Sen så antar jag att grejerna försvinner på måndag eftersom det stod att den bara skulle vara i en vecka. Men när kommer då nästa Onsdagsuppdatering? Vi får väl helt enkelt avvakta och se. Imorgon blir det nog inga inlägg eftersom min mamma fyller år, dock kommer mina nyårslöften upp klockan elva på kvällen imorgon bitti, satt och fixade med det i fredags. 
 
Nä, nu ska jag koppla av efter alla backar genom att dricka juice och titta på Make it or break it, en serie om gymnastik. Trodde inte alls att den skulle vara bra, men  gav jag den en chans och den är super! Har lagt till den som favorit på netflix nu, eller i min lista eller vad det nu heter så jag lätt kan komma åt den. Dock så får jag lite "ångest" när jag ser den eftersom gymnastik verkar så kul, men jag har aldrig gått på något sökt och tror det är lite för sent att börja nu... Nu låter jag väldigt negativ sorry.
 
 
 
 

JA i Frida

Första dagen i skidbacken var faktiskt perfekt, trots att vi fick vänta i en halvtimme för att få våra SkiPass eftersom att datorn hade kraschat på Skistar-butiken. Dock hade vi hyrt skidorna igår så det gick rätt smidigt ändå. Vi åkte med en av mina bästa kompisar och hennes familj i stort sett hela dagen, samt åt middag med dem i byn sen. Tyvärr så åker dem hem imorgon, men det blir lite kul ändå. 
 
Min syster (mycket babbel om henne på sista tiden va;)) hade tydligen en Frida-tidning och jag bläddrade igenom den när vi kom hem, fick syn på en artikel med JA, vårt gamla älskade pojkband. Lustigt nog använde de samma bild i artikeln som jag redan publicerat här. Tyckte det var lite kul, så jag läste igenom den lite snabbt, men det stod inget alls om SSO, tråkigt, det var säkert killarnas livs stora händelse haha. (Förlåt men ingen var väl egentligwn så väldigt taggad inför JA:s intåg på Fort Pinta discot). 
 
Jag vet inte om det är någon idé att blogga eftersom det bara blir såna här inlägg, men det har blivit en liten vana för mig kan jag säga, så jag känner att jag måste ta mig tid att göra det. 
 
Kan inte fatta att de inte nämnde vare sig själva SSO eller mig, jag menar, ingen skulle ju ha kommit till discot om inte jag satte upp de där affischerna runt hela Jorvik, kom igen! Återkommer, adjö!
 

Om

Min profilbild

Josefine Shadowstar och Kailey Yellowborn

Hejsan! Du har kommit till - ja,ännu en - SSO-blogg, ägandes av Josefine Shadowstar och Kailey Yellowborn, även kallade Kellan den Gulfödde och Josse Skuggstjärna. Vi bloggar är så ofta vi kan om våra åsikter, hästar, nya platser och en massa mer konstiga saker! Du förstår inte vad den här bloggen handlar om?Klicka på "Star Stable Online" i länklistan och läs mer om spelet som är så kul att man kan starta upp en blogg om det! I spelet har vi många hästar, som du kan läsa om i kategorierna med våra hästar, och vi båda är bosatta i Valedale tillsammans med våra respektive hästar! Vi spelar även på svensk server nummer ett, nämligen Air Star. Du får gärna använda och publicera våra texter och bilder om länk ges hit. Mycket av våra bilder och texter kommer även ifrån Star Stables officiella hemsida och tillhör då Star Stable Entertaiment AB. Hoppas att du gillar vad du läser! Enyoy!
RSS 2.0