Välkommen hem Snowprincess!

Japp du såg rätt! Nu har även jag ( Josse ) En Arab som heter Snowprincess! Nu är inte Kellan ensam om det längre! Så nu hade jag tänkt att visa lite bilder.
Sen så tänkte jag också visa Snowprincess nya outfit!

Tillbaka igen!

Hejsan alle hoppa!
Ja nu är jag som sagt hemma igen ( applåder ) efter en härlig och ganska kort resa till Paris! Som sagt så var det väldigt kul där som ni kanske förstår. Ja vart ska jag börja? Jo i alla fall så åkte jag till Paris på fredag morgonen ( jag var inte i skolan yeey! ) så åkte jag till flygplatsen och vi var framme i Paris vid kanske 2 eller halv3 nått sånt och då bodde vi på "hotel Kyriad" eller vad det nu hette. efter en liten paus där åt vi på Mc Donalds vilket jag alldrig får göra hemma så det var gott! efter det strosade vi ner mot en kyrka som hette "". Den var jättefin! sen gick vi till ett torg där det fanns massor av konstnärer som målade turister. Då blev även jag avmålad av en konstnär och det ser faktiskt ut som jag fast några år äldre... Den andra dagen så besökte vi eiffeltornet ( Jag och min moster ) och det var jätte högt! Vågade inte mer än till typ andra våningen... Men hur som helst så var det väldigt vackert och häftigt! Men jag har inte träffat några snygga fransmän och det är jag faktiskt ganska glad över!!! Jag åt naturligtvis baguette men absolut inga sniglar. tredje dagen åkte vi runt lite på en flod och besökte lite platser som jag inte kan namnet på. Och så var det dag 4 då vi åkte hem. Så nu har ni fått reda på vad jag har gjort i Paris.

Ses sen!

?

Nu sitter jag ihopkurad i sängen och tänkte blogga (yeeey). Nu har Josefine på riktigt åkt iväg :( ( Tänkte blogga om JA:s musik senare ikväll eller imorgon, då jag var på fest igår, såg Pojken med Guldbyxorna, asbra! Rekommenderar den verkligen, men det ska vi inte prata om) När Josefine kommer hem nästa vecka ska vi sätta oss och plåta lite hästar på hennes dator, då hennes system kan göra bilderna bättre. DÅ kommer information om våra pållar att komma upp.Men det blir ju ( 13+7) tjugo inlägg att skriva, så de kommer väl utspridda nästa och kanske nästnästa vecka. Då vet ni. *Kailey pustar* Det blir väl ingen bloggning alls för Josse antar jag, men jag hoppas att hon har med sig en massa snyggingar till bilder från Paris hem. Det återstår att se. Vi har faktiskt börjat få läsare nu, men inte särskilt många. Vi vil ju att så många som möjligt ska läsa, så om du har varit inne och läst och gillar vad du läser, tveka inte att berätta för dina kompisar. Jag addar dessutom alla på SSO, tills vänlistan blir full, då rensar jag. Nu kommer jag inte på något mer att säga, pch pappa vill ha hjälp med frukosten så bye.

Om

Min profilbild

Josefine Shadowstar och Kailey Yellowborn

Hejsan! Du har kommit till - ja,ännu en - SSO-blogg, ägandes av Josefine Shadowstar och Kailey Yellowborn, även kallade Kellan den Gulfödde och Josse Skuggstjärna. Vi bloggar är så ofta vi kan om våra åsikter, hästar, nya platser och en massa mer konstiga saker! Du förstår inte vad den här bloggen handlar om?Klicka på "Star Stable Online" i länklistan och läs mer om spelet som är så kul att man kan starta upp en blogg om det! I spelet har vi många hästar, som du kan läsa om i kategorierna med våra hästar, och vi båda är bosatta i Valedale tillsammans med våra respektive hästar! Vi spelar även på svensk server nummer ett, nämligen Air Star. Du får gärna använda och publicera våra texter och bilder om länk ges hit. Mycket av våra bilder och texter kommer även ifrån Star Stables officiella hemsida och tillhör då Star Stable Entertaiment AB. Hoppas att du gillar vad du läser! Enyoy!
RSS 2.0