Favorit...

 ..teckensnitt tänkte jag ta upp i detta inlägg. Jag valde ut tre stycken som är mina absoluta favoriter, och tänkte skriva en rad om dem här. 
 
Reenie Beanie
 
Reenie Beanie är teckensnittet som används allra mest i vår design just nu. Jag tycker att den är supergullig - lite lekfullt sött. Reenie Beanie liknar även min handstil irl lite, so i Love it <3
 
Waltograph
 
Detta är Disney-fonten. Alla som har varit barn och haft ett liv känner igen den här, och jag tycker äatt den är väldigt fin - särskilt D:na. När börjar Musse Pigg?
 
Edwardian Script
 
Denna är inte så speciell, en skrivstilstext, men jag gillar den trots allt. Väldigt fin och gammaldags, fast man kan hitta ungefär hundra ungefär likadana dock :(
 
Man får ladda ner Reenie Beanie och Waltograph, medan Edwardian finns i Word (i alla fall för mig...) när man skriver. Ladda ner kan man göra från till exempel Dafont, googla bara :P
 
Ska bort ikväll, så detta blir det sista inlägget för kvällen (tidsinställer)
 
//Kellan

Onsdagens uppdatering

I uppdateringen i onsdags fick vi ett kort uppdrag med Jack Goldspur. 
 
Om jag vill spela datorspel? Jaaaaa
 
Jack hade tappat bort sin nya dator *host* och jag behövde tydligen hitta den...
 
World of Horsecraft...
 
 
 
Jack tycker tydligen att Jill är lite läskig, så när hon sa att han skulle komma tillbaka så blev han lite rädd, sprang därifrån och glömde datorn. 
 
 
Jag hittade datorn i tornet vid Devil's Gap passagen, och red tillbaka med den till Jack. 
 
 
 
Och vad blev belöningen? Jo, ett par tråkiga solglasögon som Lifetimes fått. 
 

Min åsikt: Tyckte inte uppdragen var så roliga och belöningen var ju supertråkig :( Jag vill ha något kul till SSO - roliga och längre uppdrag kanske?
 
//Kellan
 

Druidträning..

...är något jag fortfarande håller på med, och fortfarande Solens cirkel. Hur som helst, grejen är att innan man kallar på sin tränare uppe i paddocken så står det "Sunfieldgården" på plats, och förut stod det Morland Stables innan man kallat på honom. 
 
 
Förr såg det ut så här:
 
Är det bara jag om har så här, eller har andra också det? StÅr det bara slumpade platser där? Mysterious.
 
//Kellan

Om

Min profilbild

Josefine Shadowstar och Kailey Yellowborn

Hejsan! Du har kommit till - ja,ännu en - SSO-blogg, ägandes av Josefine Shadowstar och Kailey Yellowborn, även kallade Kellan den Gulfödde och Josse Skuggstjärna. Vi bloggar är så ofta vi kan om våra åsikter, hästar, nya platser och en massa mer konstiga saker! Du förstår inte vad den här bloggen handlar om?Klicka på "Star Stable Online" i länklistan och läs mer om spelet som är så kul att man kan starta upp en blogg om det! I spelet har vi många hästar, som du kan läsa om i kategorierna med våra hästar, och vi båda är bosatta i Valedale tillsammans med våra respektive hästar! Vi spelar även på svensk server nummer ett, nämligen Air Star. Du får gärna använda och publicera våra texter och bilder om länk ges hit. Mycket av våra bilder och texter kommer även ifrån Star Stables officiella hemsida och tillhör då Star Stable Entertaiment AB. Hoppas att du gillar vad du läser! Enyoy!
RSS 2.0