On the road again /2

Ja, nu sitter vi bussen igen och jag har återigen Taylor Swift i öronen (Blank Space alltså, hon gör så sjukt bra låtar, en riktig favorit). Jag har haft en väldigt bra och lite dålig dag som innefattat allt från en borttappad skida och lite gråt i en brant till fantastiskt solsken, nypistade och perfekta backar, och god hamburgare till lunch :D 
 
Jag kommer INTE att logga in på SSO sen, är alldeles för trött efter både dramatik och fantastiskt skidåkning. Dessutom ska jag ti'll skolan imorgon och sätta igång med lektioner igen :O Just nu är det i alla fall en timme och tjugo kvar och jag har en kall Sprite bredvid mig så jag ska bara sätta på Shake It Off!
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Josefine Shadowstar och Kailey Yellowborn

Hejsan! Du har kommit till - ja,ännu en - SSO-blogg, ägandes av Josefine Shadowstar och Kailey Yellowborn, även kallade Kellan den Gulfödde och Josse Skuggstjärna. Vi bloggar är så ofta vi kan om våra åsikter, hästar, nya platser och en massa mer konstiga saker! Du förstår inte vad den här bloggen handlar om?Klicka på "Star Stable Online" i länklistan och läs mer om spelet som är så kul att man kan starta upp en blogg om det! I spelet har vi många hästar, som du kan läsa om i kategorierna med våra hästar, och vi båda är bosatta i Valedale tillsammans med våra respektive hästar! Vi spelar även på svensk server nummer ett, nämligen Air Star. Du får gärna använda och publicera våra texter och bilder om länk ges hit. Mycket av våra bilder och texter kommer även ifrån Star Stables officiella hemsida och tillhör då Star Stable Entertaiment AB. Hoppas att du gillar vad du läser! Enyoy!
RSS 2.0