Lite, lite inaktivitet †

Har inte bloggat sen bussresan hem från Romme i måndags :P Efter det har jag vart väldigt, väldigt trött varje dag och knappt orkat med skolan. Ibland har jag varit helt övertrött och typ hoppat upp och ner på stolen, haha. 
 
Jag har inte känt att det har funnits något att blogga om direkt. Josse har massa idéer som hon inte har tid för, och jag har all tid i världen men inga idéer. Jag har istället kodat (:O), eller i alla fall försökt lära mig lite mer om webbdesign och kodning eftersom det fashinerar mig något väldigt. Har lagt in lite bildlänkar i menyn, det är det enda jag har lyckats med hahaha. 
 
Nu ska jag i alla fall börja blogga, förutom på lördag då jag har lyckats få biljetter till melodifesival-finalen i Friends Arena, Stockholm :D Ska titta med familjen och en kompis, jättekul ska det bli faktiskt. Förut "hejade" jag nog på Jon Henrik Fjällgren, tror jag, men jag tycker verligen inte den ALLS längre haha, eftersom jag ändrar mig fort mwihihi. 
 
Avslutar ytterligare ett halvskumt inlägg med en bild från arkivet -.- Denna gång blir det en av de första på mig och Josse tillsammans, förra sommaren :D Längtar till sommaren...
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Josefine Shadowstar och Kailey Yellowborn

Hejsan! Du har kommit till - ja,ännu en - SSO-blogg, ägandes av Josefine Shadowstar och Kailey Yellowborn, även kallade Kellan den Gulfödde och Josse Skuggstjärna. Vi bloggar är så ofta vi kan om våra åsikter, hästar, nya platser och en massa mer konstiga saker! Du förstår inte vad den här bloggen handlar om?Klicka på "Star Stable Online" i länklistan och läs mer om spelet som är så kul att man kan starta upp en blogg om det! I spelet har vi många hästar, som du kan läsa om i kategorierna med våra hästar, och vi båda är bosatta i Valedale tillsammans med våra respektive hästar! Vi spelar även på svensk server nummer ett, nämligen Air Star. Du får gärna använda och publicera våra texter och bilder om länk ges hit. Mycket av våra bilder och texter kommer även ifrån Star Stables officiella hemsida och tillhör då Star Stable Entertaiment AB. Hoppas att du gillar vad du läser! Enyoy!
RSS 2.0