Kaileys spekuleringar kring...

...Jorbergen och området öster om Firgrove och Valedalesjön. 
 
Ett ganska "hett" område just nu är ovannämnda, det är väldigt omtalat i och med att Jorvik City Mall kom till spelet. Nästan hela området öster om vår öppna spelkarta kallas Jorbergen och är antagligen något likt en bergskedja eller så. Efter uppdateringen i onsdags står det att uppdragen är i Jorbergen, och om man håller musen över det gråa oöppnade på vår spelkarta kommer texten "Jorbergen" upp istället för att bara få koordinater. 
 
Staden Jorvik City ligger vid kusten och har på återstående tre sidor berg omkring sig, skulle jag tro. Det gröna lilla området på kartan visar vad som antagligen är Jorvik City, det vill säga vad som inte är berg. På vår färjekarta ser det helt annorlunda ut, Jorvik City ligger på en plats LÅNGT utanför vår spelkarta, men i uppdragen kan i se var det ligger i förhållande till spelkartan med hjälp av den gula pricken i gallerian. 
 
På spelkartan ser Jorvik City ganska litet ut, på färjekartan ligger det längre österut. Det skulle kunna var aså att Jorvik City är VÄLDIGT stort, men på vår spelkarta, är det som är Jorvik City på färjekartan, berg på spelkartan. Jag tror att SSO bara har ändrat sig gällande var staden egentligen ligger, så att de ska kunna öppna den utan att behöva öppna FÖR stora delar av Jorvik (mycket jobb ju). 
 
Antagligen så är allt det gråa på kartan Jorbergen (ungefärligt). Jag undrar om det bara är stora ödemarker eller om det skulle kunna finnas en by eller liknande där. 
 
 
På kartan vi nu ser har jag försökt ringa in lite saker. Det röda är staden Jorvik City, till att börja med. Jag har skärpat till lite på vissa ställen, tillräckligt för att se att det i de bruna ringarna är stigar/vägar som leder uppifrån Dinodalen-hållet till Jorvik City i söder. Det blå skulle jag tro är någon form av sjöar, det ser ut så om man jämför med andra sjöar och så. 
 
Ledsen för att en ruta syns i nedre vänstra hörnet *-*
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Josefine Shadowstar och Kailey Yellowborn

Hejsan! Du har kommit till - ja,ännu en - SSO-blogg, ägandes av Josefine Shadowstar och Kailey Yellowborn, även kallade Kellan den Gulfödde och Josse Skuggstjärna. Vi bloggar är så ofta vi kan om våra åsikter, hästar, nya platser och en massa mer konstiga saker! Du förstår inte vad den här bloggen handlar om?Klicka på "Star Stable Online" i länklistan och läs mer om spelet som är så kul att man kan starta upp en blogg om det! I spelet har vi många hästar, som du kan läsa om i kategorierna med våra hästar, och vi båda är bosatta i Valedale tillsammans med våra respektive hästar! Vi spelar även på svensk server nummer ett, nämligen Air Star. Du får gärna använda och publicera våra texter och bilder om länk ges hit. Mycket av våra bilder och texter kommer även ifrån Star Stables officiella hemsida och tillhör då Star Stable Entertaiment AB. Hoppas att du gillar vad du läser! Enyoy!
RSS 2.0