Verkar ganska fantastiskt, va?

Jag kan ju inte spela än (skidsemester) men det här verkar ganska perfekt va? Åh..., jag vill dit direkt och bara shoppa :) Tycker det är väldigt snällt av SSO att utöka gratisdelen, jag tyckte egentligen inte att den var för liten (I know lätt för mig att säga ;)

 
  • ´Butikerna är superstora, fyllda med allt till din häst; utrustning, kläder och accessoarer.
  • Godsaker! Ett helt nytt kafé kommer att öppna i Jorvik City Mall!
  • Det kommer att finnas en butik där du kan köpa lite smått och gott, en handelsbod kan man säga.
  • I gallerian öppnar en scen där evenemang kommer att hållas, till exempel med rapparen Raptors senaste musik. Du kan även få Raptors autograf!
     

Som om det inte vore nog tänker teamet införa ett nytt shoppingsystem, där man kan filtrera sakerna i en viss butik efter färg. Det kommer att gå att sortera på olika sätt, pris etc. (minns inte ens om pris fanns men det var ett förslag.) Nu väntar jag på detta i garderoben också, samt en sökfunktion ;) Det kommer även att finnas förvaringskåp i köpcentret, med samma funktion som våran egen garderob i vårt hemstall. Superbra tycker jag, då min ryggsäck ofta blir full hehe... (säger de något om vad jag tycker om att shoppa haha?).

Som vi visste kommer man att åka buss till Jorvik City. Detta kommer ALLA som har låst upp Fort Pinta och gjort uppdragen med James fotografier att kunna göra, alltså kommer majoriteten av spelarna att kunna komma in dit (mycket mer än hälften ju) och då kanske det till och med är positivt att inte kunna spela, jag skulle inte kunnat hålla mig från att gå dit.

 
 
 

 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Josefine Shadowstar och Kailey Yellowborn

Hejsan! Du har kommit till - ja,ännu en - SSO-blogg, ägandes av Josefine Shadowstar och Kailey Yellowborn, även kallade Kellan den Gulfödde och Josse Skuggstjärna. Vi bloggar är så ofta vi kan om våra åsikter, hästar, nya platser och en massa mer konstiga saker! Du förstår inte vad den här bloggen handlar om?Klicka på "Star Stable Online" i länklistan och läs mer om spelet som är så kul att man kan starta upp en blogg om det! I spelet har vi många hästar, som du kan läsa om i kategorierna med våra hästar, och vi båda är bosatta i Valedale tillsammans med våra respektive hästar! Vi spelar även på svensk server nummer ett, nämligen Air Star. Du får gärna använda och publicera våra texter och bilder om länk ges hit. Mycket av våra bilder och texter kommer även ifrån Star Stables officiella hemsida och tillhör då Star Stable Entertaiment AB. Hoppas att du gillar vad du läser! Enyoy!
RSS 2.0