SSO's egna Geocach - SPOILERS

Första ledtråden lyder: "Järn, metall och malm i gruva, en hemlighet platsen ruva. Övergiven byggnad ska du hinna, en andra ledtråd först att finna."
 
Järn och metall i gtuva, det finns bara en gruva i Firgrove - Silverglades. Dit red jag, och mycket riktigt.
 
 
Ledtråden som fanns vid gruvan lyder: "Vid vattnet jag är, och äpplen finns här. Mot väster färden ska och du tredje ledtråden då ha."
 
Äpplen - Äppellunden. Jag fick rätt igen och hittade den tredje ledtråden vid en trästam.
"I skog och snårig terräng, här ligger den dödes säng. En gravsten platsen markerar. Och alla visar vördnad som passerar."
 
Dock hade jag helt glömt vart Hills gravsten fanns, så jag fick leta ett tag innan jag hittade den. 
 
 
 
Ledtråden som fanns här var: "Mot nordöst du ska och i tävlingsspåret va. Vid containrar, buskar och maskiner du finner, Nu en femte ledtråd du snart vinner."
 
Först tänkte jag på galoppbanan, haha, men det ligger nu inte i Firgrove. Så jag red bort mot Minkas banor och till grävmaskinerna. Där fann jag den femte ledtråen. 
 
Ledsen för hemsk bild...
 
 "I början av färden du nu ska gå, I sandtaget den sista ledtråden stå. Ligger vid stängsel och hus, nära buskar och på grus."
 

Jag började helt enkelt leta runt sandtaget, och hittade den typ i en buske :)
 
 
Efter det var det bara att rida tillbaka till Andy, som gav mig belöningen! Ytterligare ett par ballerinas, gula denna gång, som matchar med linne och tröja ifrån strandshopen.
 
//Kailey
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Josefine Shadowstar och Kailey Yellowborn

Hejsan! Du har kommit till - ja,ännu en - SSO-blogg, ägandes av Josefine Shadowstar och Kailey Yellowborn, även kallade Kellan den Gulfödde och Josse Skuggstjärna. Vi bloggar är så ofta vi kan om våra åsikter, hästar, nya platser och en massa mer konstiga saker! Du förstår inte vad den här bloggen handlar om?Klicka på "Star Stable Online" i länklistan och läs mer om spelet som är så kul att man kan starta upp en blogg om det! I spelet har vi många hästar, som du kan läsa om i kategorierna med våra hästar, och vi båda är bosatta i Valedale tillsammans med våra respektive hästar! Vi spelar även på svensk server nummer ett, nämligen Air Star. Du får gärna använda och publicera våra texter och bilder om länk ges hit. Mycket av våra bilder och texter kommer även ifrån Star Stables officiella hemsida och tillhör då Star Stable Entertaiment AB. Hoppas att du gillar vad du läser! Enyoy!
RSS 2.0