☼ Sommarlov, solen lyser skönt ☼

ehm nej, inte riktigt... Det är nämligen snöblask OCH is utomhus (?)
Hur som helts så var det inte det jag skulle prata om (börjar prata om vädret haha) utan inget mer än ingenting alls. 
 
Vad händer i SSO just nu? Både jag och Josse har gått med i Shady Pearls och hunnit vara med på ett par event. Uppdateringarna har inte vart så speciella, alla hjärtans dag är den största händelsen på ett tag. Vi har fått en del, smått tråkiga, småuppdrag och lite kläder ett par onsdagar i rad. Egentligen står det rätt still nu, men det blir säkert kul snart igen (försöker vara optimistisk jao :P). På bloggen händer inget alls, Josse har problem med blogg.se igen och jag blir forever alone. Egentligen är allt rätt tråkigt just nu, men keep going helt enkelt. 
 
Bild från mitt andra konto (också på server 1 dock) Allison West...gud vad heter hon haha. Hur som helst, detta inlägget handlade helt enkelt om vad som händer, egentligen :P
 

//Kellan
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Josefine Shadowstar och Kailey Yellowborn

Hejsan! Du har kommit till - ja,ännu en - SSO-blogg, ägandes av Josefine Shadowstar och Kailey Yellowborn, även kallade Kellan den Gulfödde och Josse Skuggstjärna. Vi bloggar är så ofta vi kan om våra åsikter, hästar, nya platser och en massa mer konstiga saker! Du förstår inte vad den här bloggen handlar om?Klicka på "Star Stable Online" i länklistan och läs mer om spelet som är så kul att man kan starta upp en blogg om det! I spelet har vi många hästar, som du kan läsa om i kategorierna med våra hästar, och vi båda är bosatta i Valedale tillsammans med våra respektive hästar! Vi spelar även på svensk server nummer ett, nämligen Air Star. Du får gärna använda och publicera våra texter och bilder om länk ges hit. Mycket av våra bilder och texter kommer även ifrån Star Stables officiella hemsida och tillhör då Star Stable Entertaiment AB. Hoppas att du gillar vad du läser! Enyoy!
RSS 2.0