Skördebygden

Jag bor i Jorvikstallt och har gjort sen tidigt i december föraa året, och jag älskar verkligen mitt hem! 
 
Jag använder samma uttryck som många spelare använde närSkördebygden kom - levande. Folk som går runt, pratar och hästar som rör sig i hagarna. Fantastiska miljöer. Och så Jorvikstallet, nog det viktigaste. Stallet känns speciellt även då man inte har spelat Starshine-spelen, tycker jag. Jag älskar hela stället, nog min favoritplats på Jorvik. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
De allra flesta bilderna är tagna tillsammans med CeCe, mitt första köp i Skördebygden och min tredje häst. Jag vet att bilderna inte är dem finaste, men man ser miljöerna och det är vad som egentligen är meningen med bilderna :)
 
//Kailey
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Josefine Shadowstar och Kailey Yellowborn

Hejsan! Du har kommit till - ja,ännu en - SSO-blogg, ägandes av Josefine Shadowstar och Kailey Yellowborn, även kallade Kellan den Gulfödde och Josse Skuggstjärna. Vi bloggar är så ofta vi kan om våra åsikter, hästar, nya platser och en massa mer konstiga saker! Du förstår inte vad den här bloggen handlar om?Klicka på "Star Stable Online" i länklistan och läs mer om spelet som är så kul att man kan starta upp en blogg om det! I spelet har vi många hästar, som du kan läsa om i kategorierna med våra hästar, och vi båda är bosatta i Valedale tillsammans med våra respektive hästar! Vi spelar även på svensk server nummer ett, nämligen Air Star. Du får gärna använda och publicera våra texter och bilder om länk ges hit. Mycket av våra bilder och texter kommer även ifrån Star Stables officiella hemsida och tillhör då Star Stable Entertaiment AB. Hoppas att du gillar vad du läser! Enyoy!
RSS 2.0