JORVIK CITY!!!

Starstable har nyss släppt en video och där ser man olika ställen i något som ser ut som ett shoppingcenter. Nu har vi också fått bekräftelse över det och den kommer öppnas den 25/2 alltså redan imorgon ( onsdag )! Nu tänktE jag visa några bilder och berätta lite om varje bild och vad jag tror att den föreställer!
 

 
 
 
 
På den här bilden ser vi en buss som kommer åkande mot en busstation, vi ser också en skylt där det står "Jorvik City" på. Det ger oss ett tydligt tecken på att det är där stället kommer öppnas. Dock så tror jag att det bara är shoppincentret som kommer öppna och inte hela staden.
 
 
Här ser vi en rulltrappa som går neråt, dem har verkligen lyckats få dit detaljer. det är till och med någon som klottrat en smiley gubbe på ett av trappstegen.
 
 
 
Här ser vi ovanvåningen på shoppingcentret. Det är dit rulltrapporna leder. Det står också två vacker viD en port som nog leder till något område som vi nog inte får komma in i på ett tag.
 
 
 Här ser vi en affär med massa klänningar och skor. Det finns också en sopptunna nära dörren som det glittrar om. Min teori är att man kan slänga oanvändbara saker, såna som man inte vill ha eller inte kan sälja.
 
 
Sista bilden av tjuvkiket. Det är en hästaffär med benlindor, rosätter och benskydd. Det finns också en stor dörr där man förmodligen kommer att prova saker på hästen.
 
 
 
är väldigt förväntansfull!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
// Jojjo


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Josefine Shadowstar och Kailey Yellowborn

Hejsan! Du har kommit till - ja,ännu en - SSO-blogg, ägandes av Josefine Shadowstar och Kailey Yellowborn, även kallade Kellan den Gulfödde och Josse Skuggstjärna. Vi bloggar är så ofta vi kan om våra åsikter, hästar, nya platser och en massa mer konstiga saker! Du förstår inte vad den här bloggen handlar om?Klicka på "Star Stable Online" i länklistan och läs mer om spelet som är så kul att man kan starta upp en blogg om det! I spelet har vi många hästar, som du kan läsa om i kategorierna med våra hästar, och vi båda är bosatta i Valedale tillsammans med våra respektive hästar! Vi spelar även på svensk server nummer ett, nämligen Air Star. Du får gärna använda och publicera våra texter och bilder om länk ges hit. Mycket av våra bilder och texter kommer även ifrån Star Stables officiella hemsida och tillhör då Star Stable Entertaiment AB. Hoppas att du gillar vad du läser! Enyoy!
RSS 2.0