Jorvik City Mall

 
Spännande det ska bli alltså! Jag är ganska säker på att dem inte öppnar hela staden Jorvik City. Det skulle nog bli ett alldeles för stort jobb, de skulle behöva öppna ett väldigt stort område eftersom det inte finns något öppet område runt omkring staden. Jag tror istället att bussen (från videon alltså) kommer att bli ungefär som transporten, en lite skuggig bild på en siluett i mörkret av en buss, och så texten, kanske "Bussen transporterar dig till Jorvik City". Man kommer fram och hamnar direkt i gallerian oc hnär man går ut åker man buss igen. Jag har ingen säker teor egentligen.
 
Superkul ska det bli, jag älskar att shoppa :D Jag tror att jag älskar det lite väl mycket, hehe. Lite tråkigt att jag bara har ca 200 star coins, man ska ju vara förberedd inför det är liksom. Jaja, jag tror att jag aldrig kommer att ha gott om pengaer i mer än tre dagar haha.
 
Något i vår design har gjort så att det inte händer något när man lägger in ett videoklipp, men det måste ha hänt något när jag bytte färgtema, haha, så nu funkar det. Men jag klagar inte :D
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Josefine Shadowstar och Kailey Yellowborn

Hejsan! Du har kommit till - ja,ännu en - SSO-blogg, ägandes av Josefine Shadowstar och Kailey Yellowborn, även kallade Kellan den Gulfödde och Josse Skuggstjärna. Vi bloggar är så ofta vi kan om våra åsikter, hästar, nya platser och en massa mer konstiga saker! Du förstår inte vad den här bloggen handlar om?Klicka på "Star Stable Online" i länklistan och läs mer om spelet som är så kul att man kan starta upp en blogg om det! I spelet har vi många hästar, som du kan läsa om i kategorierna med våra hästar, och vi båda är bosatta i Valedale tillsammans med våra respektive hästar! Vi spelar även på svensk server nummer ett, nämligen Air Star. Du får gärna använda och publicera våra texter och bilder om länk ges hit. Mycket av våra bilder och texter kommer även ifrån Star Stables officiella hemsida och tillhör då Star Stable Entertaiment AB. Hoppas att du gillar vad du läser! Enyoy!
RSS 2.0