I'm right back!!!

Jag är tillbaka eftersom att mitt blogg.se äntligen fungerar igen! Det har hänt väldigt mycket på sistone men allting har liksom ändå stått stilla. Jag har inte kunnat blogga men har äntligen hästarna tillbaks. Nya hästar har kommit till Jorvik som verkligen är en frestelse men ändå inget man är i akut behov av. Det går bra för Josefine Shadowstar och jag är nära level 17. Gick med i världens bästa klubb för några dagar sen, nämligen Shady pearls!
träffade en gammal kompis som jag både hatar och gillar att vara med. Är om man ska beskriva det rätt ärligt talat förvirrad! Men det är ju en del av mig om man nu ska förklara det rätt. Det är också därför jag börjat kalla mig själv för Jojjo. Upp och ner, upp och ner, upp och ner typ. Nu blir väl ni förvirrade men ni har ju i alla fall Kellan som har kollen...
 
 
På tal om Kellan så vill jag bara ta upp några inlägg som jag skrivit om henne och hennes hästar. Eller snarare förkortade inlägg.
 
 
inlägg nummer 1
Bajsbruna hästen ;)
 
 
 
 
 
 
 
inlägg nummer 2
Smutsfärgade hästen ;)
 
 
 
 
 
 
 
inlägg nummer 3
Jag valde inte byxorna!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
// Jojjo


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Josefine Shadowstar och Kailey Yellowborn

Hejsan! Du har kommit till - ja,ännu en - SSO-blogg, ägandes av Josefine Shadowstar och Kailey Yellowborn, även kallade Kellan den Gulfödde och Josse Skuggstjärna. Vi bloggar är så ofta vi kan om våra åsikter, hästar, nya platser och en massa mer konstiga saker! Du förstår inte vad den här bloggen handlar om?Klicka på "Star Stable Online" i länklistan och läs mer om spelet som är så kul att man kan starta upp en blogg om det! I spelet har vi många hästar, som du kan läsa om i kategorierna med våra hästar, och vi båda är bosatta i Valedale tillsammans med våra respektive hästar! Vi spelar även på svensk server nummer ett, nämligen Air Star. Du får gärna använda och publicera våra texter och bilder om länk ges hit. Mycket av våra bilder och texter kommer även ifrån Star Stables officiella hemsida och tillhör då Star Stable Entertaiment AB. Hoppas att du gillar vad du läser! Enyoy!
RSS 2.0