"I kissed the girl, just a trying, hope my boyfriend...."

Jaaa! Josse kan blogga :D Jag älskar att läsa vår egen blogg (ego här) och mina egna inlägg har jag ju läst när jag skrivit dem så nu när Josse är tillbaka är jag glaaaaad.
 
Jag fortsätter med bloggutmaningen, tidsinställer då och då. Jag har tillgång till dator, dock kan jag inte spela :(
Jag fortsätter med båda mina "historier" och har börjat försöka ladda upp på Fanfiction.net, lite krånligt, men jag har fått jättebra hjälp av Esme :D Tack - jag fattade verkligen inget.
 
Där har vi en liten update som jag själv betraktar som ganska dålig. Nu ska jag i alla fall fixa en grej i kodningen, men på söndag kommer antagligen får vanliga vårdesign tillbaka eftersom jag inte kan göra allvarliga saker på den här skumma datorn.
Kul förresten att Josse analyserade sneak peeken, hade tänkt göra det men åkte skidor från *tänker* nio till halv tre och är helt slut eftersom jag fick ´jobba en hel del i en hemsk backe (nåja, inte så hemsk).
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Josefine Shadowstar och Kailey Yellowborn

Hejsan! Du har kommit till - ja,ännu en - SSO-blogg, ägandes av Josefine Shadowstar och Kailey Yellowborn, även kallade Kellan den Gulfödde och Josse Skuggstjärna. Vi bloggar är så ofta vi kan om våra åsikter, hästar, nya platser och en massa mer konstiga saker! Du förstår inte vad den här bloggen handlar om?Klicka på "Star Stable Online" i länklistan och läs mer om spelet som är så kul att man kan starta upp en blogg om det! I spelet har vi många hästar, som du kan läsa om i kategorierna med våra hästar, och vi båda är bosatta i Valedale tillsammans med våra respektive hästar! Vi spelar även på svensk server nummer ett, nämligen Air Star. Du får gärna använda och publicera våra texter och bilder om länk ges hit. Mycket av våra bilder och texter kommer även ifrån Star Stables officiella hemsida och tillhör då Star Stable Entertaiment AB. Hoppas att du gillar vad du läser! Enyoy!
RSS 2.0