Hår och smink genom tiderna..

 
 
Då jag började spela valde jag detta blonda hår (högst upp) och det ljusrosa sminket. (Har dock ingen bild på det) Jag tyckte jag passade rätt bra i det, men efter ett tag ville jag ha förändring. Då bytte jag till ett brunt hår i samma frisyr.
 
 
Det här hade jag ett bra tag, tills ombré-håret i Jarlaheim kom och jag bytte till det, vilket jag trivdes helt perfekt i. Jag hade det väldigt länge, i princip hela sommaren.
 
Ett litet tag efter att vi hade startat bloggen bytte jag till en "löst sittande hästsvans" och köpte mitt nuvarande smink. 
 
 
Jag ÄLSKAR verkligen sminket, det kommer jag aldrig att byta bort. Det är köpt i rocksalongen (?) men ger ett lite mjukare intryck, det är brunbeiga färger som är i det, kinderna är mjukt rosa och näsan lite rundare uutan skarpa färger och skuggor. Munnen är också gjord så att man anar ett litet leende, man ser så mycket trevligare ut i ansiktet. 
 
 
Efter ett tag bytte jag hår, jag gillade formen på mitt gamla ombré och bestämde mig för att ta det bruna. Från och med nu kommer jag alltid att vara brunett. Sminket och håret passar ihop klockrent, det ger ett mjukt och v'äldigt gulligt intryck. Jag är verkligen nöjd med hur jag ser ut just nu. Dock kommer jag antagligen att byta tillbaka till min hästsvans till sommaren, det känns luftigare och skönare. Dessutom så ser det lite solblekt ut, vilket är superfint :)
 
Det skulle vara superkul att se vad Josse har haft för hår och sånt, trots att jag vet att hon hade sin blonda/turkosa lockiga frisyr ett bra tag. 
 
//Kailey
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Josefine Shadowstar och Kailey Yellowborn

Hejsan! Du har kommit till - ja,ännu en - SSO-blogg, ägandes av Josefine Shadowstar och Kailey Yellowborn, även kallade Kellan den Gulfödde och Josse Skuggstjärna. Vi bloggar är så ofta vi kan om våra åsikter, hästar, nya platser och en massa mer konstiga saker! Du förstår inte vad den här bloggen handlar om?Klicka på "Star Stable Online" i länklistan och läs mer om spelet som är så kul att man kan starta upp en blogg om det! I spelet har vi många hästar, som du kan läsa om i kategorierna med våra hästar, och vi båda är bosatta i Valedale tillsammans med våra respektive hästar! Vi spelar även på svensk server nummer ett, nämligen Air Star. Du får gärna använda och publicera våra texter och bilder om länk ges hit. Mycket av våra bilder och texter kommer även ifrån Star Stables officiella hemsida och tillhör då Star Stable Entertaiment AB. Hoppas att du gillar vad du läser! Enyoy!
RSS 2.0