Bloggutmaning dag 8 - Om SSO lades ner *dramatisk musik*

Denna bloggutmaning är gjord av duktiga Emlan. Woho, gör den du med :D
 
Jag känner mig litetråkig nu, men om SSO lades ner skulle jag bli ledsen (ehm punkt.) Eller, det är klart, jag älskar det här spelet.
 
Fast alltså om det lades ner, såklart skulle jag bli ledsen. Jag skulle liksom inte ligga och gråta på nätterna när alla sov, inte glömma bort det efter en dag. Jag tror inte jag skulle försöka hitta något liknande, 1) för det finns inget annat och 2) jag är egentligen inte särskilt intresserad av hästar, det är nog vänskap och spänning-grejen som lockar mig egentligen.
 
Det som skulle vara värst skulle vara klubben och alla vänner jag fått där. Jag älskar verkligen Pärlorna och vill stanna här, det är så tråkigt att inte kunna vara med dem du på lovet :( Sen så har jag ju lagt en hel del pengar på att köpa Star Coins till hästar med mera, det är ju tråkigt det med.
 
Och mina hästar som inte får försvinna... Smilla (ovan) har varit på hästön i några veckor nu, när jag kommer hem och kan spela tror jag att jag ska hämta tillbaka min fjord :)
//Kay


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Josefine Shadowstar och Kailey Yellowborn

Hejsan! Du har kommit till - ja,ännu en - SSO-blogg, ägandes av Josefine Shadowstar och Kailey Yellowborn, även kallade Kellan den Gulfödde och Josse Skuggstjärna. Vi bloggar är så ofta vi kan om våra åsikter, hästar, nya platser och en massa mer konstiga saker! Du förstår inte vad den här bloggen handlar om?Klicka på "Star Stable Online" i länklistan och läs mer om spelet som är så kul att man kan starta upp en blogg om det! I spelet har vi många hästar, som du kan läsa om i kategorierna med våra hästar, och vi båda är bosatta i Valedale tillsammans med våra respektive hästar! Vi spelar även på svensk server nummer ett, nämligen Air Star. Du får gärna använda och publicera våra texter och bilder om länk ges hit. Mycket av våra bilder och texter kommer även ifrån Star Stables officiella hemsida och tillhör då Star Stable Entertaiment AB. Hoppas att du gillar vad du läser! Enyoy!
RSS 2.0