Bloggutmaning dag 7 - Min bästa SSO-händelse

Denna bloggutmaning är gjord av duktiga Emlan. Woho, gör den du med :D 
 
Det har hänt en hel del bra saker under tiden jag har spelat SSO, fantastiska till och med. Det var svårt, men jag valde faktiskt när jag blev Star Rider. Det har öppnat så många dörrar, jag skulle till exempel inte kunnat bli vän med hälften av mina bästa vänner i spelet om jag inte hade blivit Star Rider, jag hade kanske aldrig träffat vissa personer och jag skulle inte heller kunnat vara med i världens bästa klubb (SP ofc).
 
Jag spelade i någon vecka innan jag blev SR faktiskt, jag hade en ganska bra nybörjartid men när den där ¨förbaskade rutan om att jag hade spelat klart gratisdelen kom upp varenda ´gång jag loggade in fick jag ju tjata tills jag fick.
 
Jag älskar att vara Star Rider, det gör så att man kan besöka hela Jorvik, det är nog det bästa. Men man kan även träffa så mycket fantastiskt folk, göra uppdrag, byta hemstall och ha fler hästar. Jag tycker faktiskt inte heller att gratisdelen är för liten, lätt för mig att säga I know. Folk klagar ju på det här, men folket som jobbar med spelet måste ju ha pengar, right?
 
Vill ha dig, vill ha dig, vill ha dig...åh ge mig den ponnyn <3
//Kailey


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Josefine Shadowstar och Kailey Yellowborn

Hejsan! Du har kommit till - ja,ännu en - SSO-blogg, ägandes av Josefine Shadowstar och Kailey Yellowborn, även kallade Kellan den Gulfödde och Josse Skuggstjärna. Vi bloggar är så ofta vi kan om våra åsikter, hästar, nya platser och en massa mer konstiga saker! Du förstår inte vad den här bloggen handlar om?Klicka på "Star Stable Online" i länklistan och läs mer om spelet som är så kul att man kan starta upp en blogg om det! I spelet har vi många hästar, som du kan läsa om i kategorierna med våra hästar, och vi båda är bosatta i Valedale tillsammans med våra respektive hästar! Vi spelar även på svensk server nummer ett, nämligen Air Star. Du får gärna använda och publicera våra texter och bilder om länk ges hit. Mycket av våra bilder och texter kommer även ifrån Star Stables officiella hemsida och tillhör då Star Stable Entertaiment AB. Hoppas att du gillar vad du läser! Enyoy!
RSS 2.0