Bloggutmaning dag 6 - Min/mina bästa kompisar

Denna bloggutmaning är gjord av duktiga Emlan! Woho, gör den du med :D
 Min bästa kompis skulle jag säga är Josefine Shadowstar, tjejen som jag alltså bloggar med här. 
 
Irl är vi väldigt bra vänner, men man kan säga att hon är sina närmare vänner och jag har mina. På SSO är vi dock bästisar, skulle jag säga i alla fall. Josse är väldigt trevlig att vara med, oftast är hon glad och rolig också. 
 
Hon är en sprallig person som älskar att retas med folk som hon är bra vän med. Hennes favoritgrej att säga till mig är något i stil med "Men Kellan, har du inte tagit hand om hästarna?" och andra saker angående levling och sånt som jag hatar. Men hon är ändå en väldigt bra vän, det är kul att göra saker med henne och superkul nu när vi är med i samma klubb. 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Josefine Shadowstar och Kailey Yellowborn

Hejsan! Du har kommit till - ja,ännu en - SSO-blogg, ägandes av Josefine Shadowstar och Kailey Yellowborn, även kallade Kellan den Gulfödde och Josse Skuggstjärna. Vi bloggar är så ofta vi kan om våra åsikter, hästar, nya platser och en massa mer konstiga saker! Du förstår inte vad den här bloggen handlar om?Klicka på "Star Stable Online" i länklistan och läs mer om spelet som är så kul att man kan starta upp en blogg om det! I spelet har vi många hästar, som du kan läsa om i kategorierna med våra hästar, och vi båda är bosatta i Valedale tillsammans med våra respektive hästar! Vi spelar även på svensk server nummer ett, nämligen Air Star. Du får gärna använda och publicera våra texter och bilder om länk ges hit. Mycket av våra bilder och texter kommer även ifrån Star Stables officiella hemsida och tillhör då Star Stable Entertaiment AB. Hoppas att du gillar vad du läser! Enyoy!
RSS 2.0