Bloggutmaning dag 3 - Min ridklubb

Denna bloggutmaning är gjord av duktiga Emlan! Woho, gör den du med :D
 För bara en vecka sen fick jag ett brev i brevlådan från en viss Amanda Lughfield som äntligen erbjöd mig en plats i klubben Shady Pearls. 
 
Jag hörde om klubben inne i spelet, i chatten, och kollade vad det var för något. Efter att ha läst allt som fanns på deras hemsida bestämde jag mig för att ansöka, och någon vecka efter att jag hade skickat in en ansökning kom jag med på väntelistan. Efter cirka fyra månader kom jag in i klubben då, och jag trivs redan så fantastiskt bra!¨
 
I SP är alla väldigt trevliga och hjälpsamma, och alla är verkligen med i gemenskapen eller hur jag nu ska uttrycka mig. Jag trivs som handen i handsken där och vill stanna tills jag slutar med SSO, om jag får.
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Josefine Shadowstar och Kailey Yellowborn

Hejsan! Du har kommit till - ja,ännu en - SSO-blogg, ägandes av Josefine Shadowstar och Kailey Yellowborn, även kallade Kellan den Gulfödde och Josse Skuggstjärna. Vi bloggar är så ofta vi kan om våra åsikter, hästar, nya platser och en massa mer konstiga saker! Du förstår inte vad den här bloggen handlar om?Klicka på "Star Stable Online" i länklistan och läs mer om spelet som är så kul att man kan starta upp en blogg om det! I spelet har vi många hästar, som du kan läsa om i kategorierna med våra hästar, och vi båda är bosatta i Valedale tillsammans med våra respektive hästar! Vi spelar även på svensk server nummer ett, nämligen Air Star. Du får gärna använda och publicera våra texter och bilder om länk ges hit. Mycket av våra bilder och texter kommer även ifrån Star Stables officiella hemsida och tillhör då Star Stable Entertaiment AB. Hoppas att du gillar vad du läser! Enyoy!
RSS 2.0