Bloggutmaning dag 1 - Om mig själv

Denna bloggutmaning är gjord av duktiga Emlan! Woho, gör den du med :D

 
Ja, nu ska jag berätta om mig själv då. Om mig bakom skärmen finns det inte särskilt mycket att berätta. En tjej som började med SSO i början av år 2014. På fritiden spelar jag en del spel, tränar dans och läser. Läsa har jag alltid tyckt var kul, och när jag vid nio års ålder för första gången läste Harry Potter-serien blev det ett enormt stort intresse. Harry Potter är efter så många år fortfarande mina absoluta favoriter, jag kan inte få nog. Annars läser jag det mesta, men fantasy och deckare och allt spännande är genrer jag gillar. Har under perioder även spelat basket och varit en scout, men det är bara dansen som hållt kvar. 
 
I spelet är jag en nyfiken brunett som är med i klubben Shady Pearls sen... en vecka. Jag gillar att göra uppdrag som inte är för jobbiga och att vara med kompisar. Något jag verkligen INTE gillar är att levla, fiska och göra dagliga uppdrag. (varför kan man inte köpa rykten?!) Jag är väldigt bra på att spendera mina star coins och, särskilt, mina jorvik shillings. Att byta utseende tycker jag också om och ni skulle se mitt glädjetjut när jag lyckas matcha en okej outfit. Jag har ett ganska stort antal hästar som jag för det mesta älskar. Om man ska beskriva mig med tre ord i spelet skulle jag själv nog anse mig som glad, social och nästan lite för pratsam. Jag blir alltid glad om någon kommer fram och pratar med mig, så gör det. När jag väl har lärt känna någon så busar jag och är smått "taskig" mot den på skoj, och om vi är riktiga vänner så uppskattas det. Är jag däremot sur eller om det har hänt något irl så påverkar det förstås mig i spelet. Ofta går jag ifrån datorn för att göra något utan att logga ut, så om någon pratar med mig och jag bara är tyst så ignorerar jag inte dig :=)
 
Det var väldigt svårt att skriva om sig själv, men efter att ha suttit ett bra tag kläckte jag ur mig lite.
 
En bild som beskriver mig som ödesryttare rätt bra. Förstås är kära Scarlet i bakgrunden, skulle aldrig förlåtit mig själv om jag tagit denna ödesryttare-bild utan min soulriderhäst :O

//Kailey


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Josefine Shadowstar och Kailey Yellowborn

Hejsan! Du har kommit till - ja,ännu en - SSO-blogg, ägandes av Josefine Shadowstar och Kailey Yellowborn, även kallade Kellan den Gulfödde och Josse Skuggstjärna. Vi bloggar är så ofta vi kan om våra åsikter, hästar, nya platser och en massa mer konstiga saker! Du förstår inte vad den här bloggen handlar om?Klicka på "Star Stable Online" i länklistan och läs mer om spelet som är så kul att man kan starta upp en blogg om det! I spelet har vi många hästar, som du kan läsa om i kategorierna med våra hästar, och vi båda är bosatta i Valedale tillsammans med våra respektive hästar! Vi spelar även på svensk server nummer ett, nämligen Air Star. Du får gärna använda och publicera våra texter och bilder om länk ges hit. Mycket av våra bilder och texter kommer även ifrån Star Stables officiella hemsida och tillhör då Star Stable Entertaiment AB. Hoppas att du gillar vad du läser! Enyoy!
RSS 2.0