Blggutmaning dag 2 - Hästarna

Denna bloggutmaning är gjord av duktiga Emlan! Woho, gör den du med :D
 Idag ska jag alltså snacka om mina hästar. 
 
När jag köper hästar är jag ganska kräsen, jag vill vara säker på att jag kommer att tycka om dem senare också. Just nu ångrar jag inget hästköp alls, faktiskt. Jag vet inte vad jag ska berätta mer om dem, så here they are:
 
 
Scarletbeaty eller Scarlet är min starthäst, soulriderhäst och bästis. Vi har varit tillsammans sen jag kom till Moorland för något år sen och jag älskar henne fortfarand, är så nöjd med henne.
 
 
Goldangel är min första häst jag köpte och min absolut första ponny. Angie kallas den här unga damen också för.
 
 
Det här är min snöprinsessa CeCe, en blixtsnabb arabflicka som står mig väldigt nära då jag köpte henne tidigt i mitt spelande.
 
 
Det här är en riktig sagohäst vid namn Minna, eller Midnightdream. Hon är riktigt cool och inte rädd för någonting alls. 
 
 
Morningmist "Misty" var min första tinker som köptes dagen då de anlände till Jorvik. Hon såldes av en person som "tog sig in" på mitt konto men är alltid en av mina hästar, som kommer tillvbaka så snart det går.
 
 
Min enda nordsvenska häst heter Wildpearl, eller Wilda till vardags. Under december månad reds hon hela tiden, och hon var min trogne travare under perioderna i Dinodalen. 
 
 
Vilken Miniponny! Minitrouble är det här, en av stallets två killar, och ännu busigare än sin bästis Angie (om det är möjligt.)
 
 
Sally, Sommarsjälen, ser du framför dig. Min ståtliga men snälla andalusier som dock inte rids så mycket just nu :(
 
 
Bella, min skönhet. En hoppdrottning som är snäll mot alla när man väl lär känna henne. Moonbelle är Scarlets bästis, de delar till och med box i stallet :)
 
 
Också under vintermånaderna flyttade min fina kille Wille eller Silverwinner in i stellet och blev dess andra arabiska fullblod. Nästan lika snabb som CeCe är han, och väldigt ung också.
 
 
Smokestone aka Smilla, min enda fjording, flyttade in i stallet strax efter Wille in. Hennes bror är Josses Safir, de är tvillingar. 
 
 
Det allra senaste tillskottet i familjen Yellowborn är EmblaEmberdream. Min andra tinker som trivs bäst i skogarna.
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Josefine Shadowstar och Kailey Yellowborn

Hejsan! Du har kommit till - ja,ännu en - SSO-blogg, ägandes av Josefine Shadowstar och Kailey Yellowborn, även kallade Kellan den Gulfödde och Josse Skuggstjärna. Vi bloggar är så ofta vi kan om våra åsikter, hästar, nya platser och en massa mer konstiga saker! Du förstår inte vad den här bloggen handlar om?Klicka på "Star Stable Online" i länklistan och läs mer om spelet som är så kul att man kan starta upp en blogg om det! I spelet har vi många hästar, som du kan läsa om i kategorierna med våra hästar, och vi båda är bosatta i Valedale tillsammans med våra respektive hästar! Vi spelar även på svensk server nummer ett, nämligen Air Star. Du får gärna använda och publicera våra texter och bilder om länk ges hit. Mycket av våra bilder och texter kommer även ifrån Star Stables officiella hemsida och tillhör då Star Stable Entertaiment AB. Hoppas att du gillar vad du läser! Enyoy!
RSS 2.0