Honeyspell!

För någon vecka sedan köpte jag min första Islandshäst! Det blev fuxen och hon fick namnet Honeyspell aka Hreyski. Hreyski är ett islänskt namn för tapper, vilket är precis vad hon är. Hreyski är ett glatt ungt sto som älskar att springa snabbt. Hon ser alltid livet från den ljusa sidan och springer för allt vad hon är värd när hon får chansen. Hon är en erfaren töltare och har vunnit många tävlingar i just tölt. Men eftersom att hon inte gillar att tölta runt särskilt mycket så kommer hon att få bli en skogsmulle helt enkelt. Jag kommer nog att rida ut på henne en del, och kanske till och med ställa upp i galopp. 
 
 
Hreyski föddes upp på det Islänska stuteriet i Epona. En kall Juni natt såg hon världen för första gången. Hon reds in av dottern i huset och ett starkt band växte snabbt mellan dem. Men snart las stuteriet ner eftersom att försäljningen gick dåligt och familjen flyttade tillbaka till Island. Men eftersom att hästarna inte fick följa med tillbaka så splittrades alla. Hreyski hamnade hos en man som tävlade hela tiden och han hade tänkt att han skulle göra en framgångsrik karriär med Hreyski. Hårda slag och rapp på halsen gjorde att Hreyski till slut vägrade att röra sig framåt i tölt, hon såldes därför till ytterligare ett salustall där jag fick syn på henne. Nu när hon är hos mig hoppas jag att hon ska lära sig att det är kul att tölta igen. Just nu är hon en jätteglad och snäll häst på 6 år som älskar nästan allt i livet, speciellt att bada.
 
Namn: Honeyspell aka Hreyski
Ägare: Josefine Shadowstar
Uppfödare: Adalstienn
Ålder: 6 år
Kön: Sto
Färg: Fux med mjölad mule
Tecken: stjärn och snopp
Level: 15
Inriktning: Galopp
Övrigt: Hreyski är en glad häst som älskar nästan allt som livet har att erbjuda. Hon älskar att galoppera snabbt!
 
Bilder på henne:
 
 
 
 
 
Visst är hon vacker!
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Josefine Shadowstar och Kailey Yellowborn

Hejsan! Du har kommit till - ja,ännu en - SSO-blogg, ägandes av Josefine Shadowstar och Kailey Yellowborn, även kallade Kellan den Gulfödde och Josse Skuggstjärna. Vi bloggar är så ofta vi kan om våra åsikter, hästar, nya platser och en massa mer konstiga saker! Du förstår inte vad den här bloggen handlar om?Klicka på "Star Stable Online" i länklistan och läs mer om spelet som är så kul att man kan starta upp en blogg om det! I spelet har vi många hästar, som du kan läsa om i kategorierna med våra hästar, och vi båda är bosatta i Valedale tillsammans med våra respektive hästar! Vi spelar även på svensk server nummer ett, nämligen Air Star. Du får gärna använda och publicera våra texter och bilder om länk ges hit. Mycket av våra bilder och texter kommer även ifrån Star Stables officiella hemsida och tillhör då Star Stable Entertaiment AB. Hoppas att du gillar vad du läser! Enyoy!
RSS 2.0