Westpearl aka Wilma!

Idag kom Quarterhästen Westpearl aka Wilma hem till mig. Wilma är en häts med en stark vilja som ingen kan knäcka. Hon lever för att springa och arbetar alltid koncentrerat i galoppen. Hon är en riktig skönhet som för övrigt är ivrig, frammåt och hon älskar verkligen att få sträcka ut. Hon föddes upp som kapplöpningshäts men reds dock lite för snällt så det var egentligen hon som bestämde. Hon har lärt sig allt inom kapplöpnings sporten och är därför flitig inom det området. Just nu arbetar jag med att få henne att förstå att det är jag som bestämmer och det går redan frammåt. Hon är en enmanshäst och kan bli väldigt vild om någon hon inte känner sitter upp på henne. Men efter en stund lät hon sig klappas och efter det var det okej att ta en liten tur med henne. Om hon inte galopperar är hon en väldigt lugn häst och det märks verkligen i skritten. Då sträcker hon ut halsen så långt det går och njuter över att bara vara häst. När man börjar trava henne är det en helt ny kännsla, hon lyfter högt på benen men har huvudet ganska långt ner vilket gör traven till något nytt. När man fattar kort galopp börjar ivern inom henne växa fram och hon lyfter huvudet och är på bettet hela tiden. Hennes galopp är mjuk och skön men man måste vara på sin vakt så att hon inte ökar. Det är det som är problemet, hon försöker hela tiden öka och på det förra stället lät de henne göra det vilket ledde till att hon vant sig vid att bestämma. Men nu går det som sagt bättre och jag utbildar henne så gott jag kan till att lära sig det och för att bli snabbare.
 
 
 
Namn: Westpearl
Smeknamn: Wilma
Ålder: 5 år
Ägare: Josefine Shadowstar
Säljare: Felicity
Ras: Quarterhäst
Färg: Palomino
Används inom: Galopp och western
Inridning: Allround
Tecken: Brutenbläs, en strumpa på högra bakben och en halvstrumpa påvänstra bakben.
Övrigt: Wilma är en häst som det är lätt att fastna för. Med sin strålande skönhet löper hon snabbt som vinden och kan mäta sig med hingstar. Hon är en enmanshäst som kräver mycket uppmärksamhet och arbete. Hon har lärt sig att bestämma över ryttaren vilket behöver jobbas bort. Just nu utbildas hon för att bli snabbare och inte ta över   under galoppen. Jag köpte henne den 8:e april alltså den 8/4. Hon är en väldigt fin häst och har en bror vid namn Santos som jag överväger att köpa. Hon är av färgen palomino och har en bruten bläs, en strumpa på högra bakbenet och en halv strumpa på vänstra bakbenet.Den vackra Quarterhästen!
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Josefine Shadowstar och Kailey Yellowborn

Hejsan! Du har kommit till - ja,ännu en - SSO-blogg, ägandes av Josefine Shadowstar och Kailey Yellowborn, även kallade Kellan den Gulfödde och Josse Skuggstjärna. Vi bloggar är så ofta vi kan om våra åsikter, hästar, nya platser och en massa mer konstiga saker! Du förstår inte vad den här bloggen handlar om?Klicka på "Star Stable Online" i länklistan och läs mer om spelet som är så kul att man kan starta upp en blogg om det! I spelet har vi många hästar, som du kan läsa om i kategorierna med våra hästar, och vi båda är bosatta i Valedale tillsammans med våra respektive hästar! Vi spelar även på svensk server nummer ett, nämligen Air Star. Du får gärna använda och publicera våra texter och bilder om länk ges hit. Mycket av våra bilder och texter kommer även ifrån Star Stables officiella hemsida och tillhör då Star Stable Entertaiment AB. Hoppas att du gillar vad du läser! Enyoy!
RSS 2.0