Klagomål - uppdragen

Jag vet, man ska inte klaga, men jag ,åste bara säga: 
 
Uppdragen som kom i uppdateringen var väl roliga, men grejen är att man måste springa och hämta. Det gör det bara jobbigt och irriterande, inte lika många gör uppdragen och folk tröttnar. Därför tycker jag att just den delen rent ut sagt sög., och ärskilt som detta hände upprepade gånger med både Catherine och Donald. Ett misstag från SSO's sida, helt enkelt. 
 
Vi ska bort på middag senare idag by the way och "fira" alla hjärtans dag, eller mest bara ha trevligt. Dock vet jag inte om det kommer vara så superkul - de flesta är yngre än mig. Men god mat är alltid kul :D Det blir i alla fall inget mer inlägg för dagen, mobilblogg med tre ord och utan bild vill ingen ha! 
 
*Diskret vinkning*
 
EDIT: Tidsinställer en önskelista från Silvergladebyn (om jag känner att jag har tid hehe)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Josefine Shadowstar och Kailey Yellowborn

Hejsan! Du har kommit till - ja,ännu en - SSO-blogg, ägandes av Josefine Shadowstar och Kailey Yellowborn, även kallade Kellan den Gulfödde och Josse Skuggstjärna. Vi bloggar är så ofta vi kan om våra åsikter, hästar, nya platser och en massa mer konstiga saker! Du förstår inte vad den här bloggen handlar om?Klicka på "Star Stable Online" i länklistan och läs mer om spelet som är så kul att man kan starta upp en blogg om det! I spelet har vi många hästar, som du kan läsa om i kategorierna med våra hästar, och vi båda är bosatta i Valedale tillsammans med våra respektive hästar! Vi spelar även på svensk server nummer ett, nämligen Air Star. Du får gärna använda och publicera våra texter och bilder om länk ges hit. Mycket av våra bilder och texter kommer även ifrån Star Stables officiella hemsida och tillhör då Star Stable Entertaiment AB. Hoppas att du gillar vad du läser! Enyoy!
RSS 2.0