DINODALEN HERE I COME!!!

Nu är jag ju som sagt extremt spänd inför att Dinodalen kommer att släppas! Man har ju hört mycket om det och som sagt, dem som lyckades bugga sig in där såg ju då en stor sjö i mitten men också att området ändrade sitt utseende hela tiden. Det har vi också nu fått bekräftat. Det var en stor sjö i mitten men att den bliv mindre och mindre och att det steg upp en enorm is grotta ur sjön. Jag har faktiskt buggat lite jag med och det finns ju en regel där. Man får ju nämligen inte ta bilder I ett stängt område, men vem har sagt att man inte får ta bilder på ett stängt område utanför det. För det var just det som jag gjorde här om dagen. Jag red upp till passagen för att kolla hur mycket isen smält ( igen ) då jag kom på att man kan skrolla ner lite på skärmen så att man kan se igenom marken och under kullarna och så vidare. Så jag provade för att se om det funkade och det gjorde det! Man såg faktiskt en hel del där ifrån. Så nu undrar ni väl hur det såg ut där så jag tänkte visa lite bilder
Den här bilden tyckte jag mest om för man såg mest här. Nu kommer dem andra bilderna också!
Så nu hoppas jag att ni har fått en litem inlevelse på hur det ser ut i Dinodalen. Jag längtar sååå mycket tills det öppnar och det tror jag att ni också gör!
 

Om

Min profilbild

Josefine Shadowstar och Kailey Yellowborn

Hejsan! Du har kommit till - ja,ännu en - SSO-blogg, ägandes av Josefine Shadowstar och Kailey Yellowborn, även kallade Kellan den Gulfödde och Josse Skuggstjärna. Vi bloggar är så ofta vi kan om våra åsikter, hästar, nya platser och en massa mer konstiga saker! Du förstår inte vad den här bloggen handlar om?Klicka på "Star Stable Online" i länklistan och läs mer om spelet som är så kul att man kan starta upp en blogg om det! I spelet har vi många hästar, som du kan läsa om i kategorierna med våra hästar, och vi båda är bosatta i Valedale tillsammans med våra respektive hästar! Vi spelar även på svensk server nummer ett, nämligen Air Star. Du får gärna använda och publicera våra texter och bilder om länk ges hit. Mycket av våra bilder och texter kommer även ifrån Star Stables officiella hemsida och tillhör då Star Stable Entertaiment AB. Hoppas att du gillar vad du läser! Enyoy!
RSS 2.0