Nightflower

Denna skönhet, Nikita som jag kallar henne blev ju min för ett tag sen. Jag älskar hennes färg och man kan ju aldrig få nog av araber! Jag har även köpt lite andra hästar som jag hade tänkt presentera här men nu kommer lite info om Nikita!
 
Namn: Nightflower
Smeknamn: Nikita
Ägare: Josefine Shadowstar
Ålder: 12 år
Kön:
Sto
Färg: Brun
Tecken: Bläs, 4 kotor
Level: 3
Inriktning: 
Dressyr 
Övrigt: Nikita är en glad tjej som är väldigt lydig och nästan svävar fram över marken. Hon blir ganska lätt uttråkad så man får vara kreativ med henne. Men hon kan också vara på bushumör och då får man passa sig!
 Min fina prinsessa!♥

Om

Min profilbild

Josefine Shadowstar och Kailey Yellowborn

Hejsan! Du har kommit till - ja,ännu en - SSO-blogg, ägandes av Josefine Shadowstar och Kailey Yellowborn, även kallade Kellan den Gulfödde och Josse Skuggstjärna. Vi bloggar är så ofta vi kan om våra åsikter, hästar, nya platser och en massa mer konstiga saker! Du förstår inte vad den här bloggen handlar om?Klicka på "Star Stable Online" i länklistan och läs mer om spelet som är så kul att man kan starta upp en blogg om det! I spelet har vi många hästar, som du kan läsa om i kategorierna med våra hästar, och vi båda är bosatta i Valedale tillsammans med våra respektive hästar! Vi spelar även på svensk server nummer ett, nämligen Air Star. Du får gärna använda och publicera våra texter och bilder om länk ges hit. Mycket av våra bilder och texter kommer även ifrån Star Stables officiella hemsida och tillhör då Star Stable Entertaiment AB. Hoppas att du gillar vad du läser! Enyoy!
RSS 2.0