Bloggutmaning dag 5 - Starstable har förändrat mig...

Denna bloggutmaning är gjord av duktiga Emlan! Woho, gör den du med :D
 
...positivt skulle jag säga. 
 
Jag har alltid vart rätt tyst av mig, eller inte tyst, men inte stökig och inte högljudd, särskilt inte i skolan. I starstable kan man vara hur som helst, ens vänner där kan få en annan bild av mig än den som mina kompisar i skolan har. Josefine till exempel, vi är väldigt goda vänner irl också, men hon är rätt annorlunda i SSO om man säger så. 
 
Men grejen är att om man är flamsig och pratig i SSO och inte något av det irl så förändrar någon av parterna den andra. Och jag tror att jag kanske har blivit lite mer spontan och så i verkliga livet, och det är något som jag behöver bli bättre på, att höja min röst och få mig hörd.
 
Starstable som spel är inte en så stor del av mitt liv, kanske beroende på att jag inte spelat så länge, men jag har nog ändå förändrats lite av det som person, och då som sagt på ett positivt sätt. Dessutom, om vi ska säga så, så har jag ju lärt mig en hel del om hästar genom SSO också, och det är ju egentligen också en förändring. Jag känner att man kanske ska vara lite mer poetisk i den här frågan, men känslosamma texter har aldrig varit min grej ändå.
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Josefine Shadowstar och Kailey Yellowborn

Hejsan! Du har kommit till - ja,ännu en - SSO-blogg, ägandes av Josefine Shadowstar och Kailey Yellowborn, även kallade Kellan den Gulfödde och Josse Skuggstjärna. Vi bloggar är så ofta vi kan om våra åsikter, hästar, nya platser och en massa mer konstiga saker! Du förstår inte vad den här bloggen handlar om?Klicka på "Star Stable Online" i länklistan och läs mer om spelet som är så kul att man kan starta upp en blogg om det! I spelet har vi många hästar, som du kan läsa om i kategorierna med våra hästar, och vi båda är bosatta i Valedale tillsammans med våra respektive hästar! Vi spelar även på svensk server nummer ett, nämligen Air Star. Du får gärna använda och publicera våra texter och bilder om länk ges hit. Mycket av våra bilder och texter kommer även ifrån Star Stables officiella hemsida och tillhör då Star Stable Entertaiment AB. Hoppas att du gillar vad du läser! Enyoy!
RSS 2.0