Sneak Peek

På SSO's facebook kom denna bilden upp för ett par timmar sen. Jag har en ganska väl genomtänkt gissning angående vad som ska komma på onsdag, men delar inte med mig haha. En ny hästras är det i alla fall, det var SSO även bekräftat. På onsdag är det förresten första april, det ska bli spännande :D Hoppas inte SSO driver med oss angående den nya hästan haha.
 
Den ser ut att vara i ponnymodell tycker jag och står vid något som skulle kunna vara södra Skördebygden. Håll koll på bloggarna under dagen, gott folk, för snart kommer alla att börja brainstorma med massa idéer. Det ska i alla fall jag ägna mig ut nu, hah.
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Josefine Shadowstar och Kailey Yellowborn

Hejsan! Du har kommit till - ja,ännu en - SSO-blogg, ägandes av Josefine Shadowstar och Kailey Yellowborn, även kallade Kellan den Gulfödde och Josse Skuggstjärna. Vi bloggar är så ofta vi kan om våra åsikter, hästar, nya platser och en massa mer konstiga saker! Du förstår inte vad den här bloggen handlar om?Klicka på "Star Stable Online" i länklistan och läs mer om spelet som är så kul att man kan starta upp en blogg om det! I spelet har vi många hästar, som du kan läsa om i kategorierna med våra hästar, och vi båda är bosatta i Valedale tillsammans med våra respektive hästar! Vi spelar även på svensk server nummer ett, nämligen Air Star. Du får gärna använda och publicera våra texter och bilder om länk ges hit. Mycket av våra bilder och texter kommer även ifrån Star Stables officiella hemsida och tillhör då Star Stable Entertaiment AB. Hoppas att du gillar vad du läser! Enyoy!
RSS 2.0