Nytt favoritställe

Jag tycker att det är ganska trevligt att bara stå på något vackert ställe på Jorvik och bara chatta lite med klubben till exempel. Jorvik har helt fantastiska miljöer, tycker jag. Äppellunden och Gröndal är några av mina absoluta favoritplatser där jag kan göra just det. 
 
Skördebygden är mitt favoritområde alla gånger, jag älskar det verkigen på alla sätt. Uppifrån Jarlamuren ser man ut över Skördebygden, vilket är väldigt vackert. 
 
Men det finns ett litet, litet ställe i Skördebygden där jag älskar att stå och chatta eller bara ta lite bilder. Det ligger bakom ett av bostadshusen på nedre delen av Goldspurs gård, och man ser då ut över den vackra Skördebygden. Jättetrevligt, tycker jag! För att komma dit är det bara att gå till gården, nedre delen. Mittemot salustallet där araberna finns ligger ett hus som man kan gå runt. Då kommer man till en liten dörr och en trappa in till huset, och framför trappan kan man stå och titta ut. Och det bästa av allt: Ingen är där ;)
 
 
Fint ^^
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Josefine Shadowstar och Kailey Yellowborn

Hejsan! Du har kommit till - ja,ännu en - SSO-blogg, ägandes av Josefine Shadowstar och Kailey Yellowborn, även kallade Kellan den Gulfödde och Josse Skuggstjärna. Vi bloggar är så ofta vi kan om våra åsikter, hästar, nya platser och en massa mer konstiga saker! Du förstår inte vad den här bloggen handlar om?Klicka på "Star Stable Online" i länklistan och läs mer om spelet som är så kul att man kan starta upp en blogg om det! I spelet har vi många hästar, som du kan läsa om i kategorierna med våra hästar, och vi båda är bosatta i Valedale tillsammans med våra respektive hästar! Vi spelar även på svensk server nummer ett, nämligen Air Star. Du får gärna använda och publicera våra texter och bilder om länk ges hit. Mycket av våra bilder och texter kommer även ifrån Star Stables officiella hemsida och tillhör då Star Stable Entertaiment AB. Hoppas att du gillar vad du läser! Enyoy!
RSS 2.0