Nageldesign

En kul detalj i SSO är att vi faktiskt har nagellack på våra fingernaglar (det ser man på handskarna som är öppna över fingrarna, fingervantarna). På olika vantar av den modellen har vi också olika nagellack, till exempel nedan;
 
 
 
 
Som ni ser så har vi grönt nagellack med födelsedagshandskarna, rosa med fe-handskarna och svarta med häx-handksarna. Detta är bara några förslag, vi har till exempel knallröda naglar med de halt svarta fingervantarna. 
 
Men det som jag skulle vilja kunna göra r att andra färg på naglarna. Alltså, att man kunde göra det i en skönhetssalong, det kostade kanske tjugo star coins för att byta. Då skulle man kunna matcha till en outfit man använder mycket till exempel. Det syns inte så mycket med visst skulle det vara superkul?! 
 
 
Jag gjorde ett litet exempel på hur det skulle kunna se ut, ritade till ett par nagellack också (fult haha). Så klickade man och kunde förhandsvisa olika nagellacksfärger, jag tror det skulle kunna bli bra och inte så såvrt att fixa eftersom det uppenbarligen redan finns olika nagelfärger. 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Josefine Shadowstar och Kailey Yellowborn

Hejsan! Du har kommit till - ja,ännu en - SSO-blogg, ägandes av Josefine Shadowstar och Kailey Yellowborn, även kallade Kellan den Gulfödde och Josse Skuggstjärna. Vi bloggar är så ofta vi kan om våra åsikter, hästar, nya platser och en massa mer konstiga saker! Du förstår inte vad den här bloggen handlar om?Klicka på "Star Stable Online" i länklistan och läs mer om spelet som är så kul att man kan starta upp en blogg om det! I spelet har vi många hästar, som du kan läsa om i kategorierna med våra hästar, och vi båda är bosatta i Valedale tillsammans med våra respektive hästar! Vi spelar även på svensk server nummer ett, nämligen Air Star. Du får gärna använda och publicera våra texter och bilder om länk ges hit. Mycket av våra bilder och texter kommer även ifrån Star Stables officiella hemsida och tillhör då Star Stable Entertaiment AB. Hoppas att du gillar vad du läser! Enyoy!
RSS 2.0