Kaileys hästar

Listan på alla mina hästar kommer att uppdateras så fort en ny häst flyttar in :D
 
Scarletbeaty "Scarlet" 
 

 
 
Goldangel "Angie"
 

 Snowprincess "CeCe"
 

 Midnightdream "Minna"
 

 Wildpearl "Wilda"
 

 Minitrouble "Mini"
 
 

 Summersoul "Sally"
 

 Moonbelle "Bella"
 

 
Silverwinner "Wille"
 

 Smokestone "Smilla"
 

 Emberdream "Embla"

 Totalt har jag just nu 11 hästar. Om ni inspekterar mig ser ni tre till, de är dock inte köpta av mig utan tillkom när en person kom in på mitt konto. Jag vill dock inte sälja dem om jag nu skulle vilja ha dessa i framtiden, så de är på budgetsemester :D
 
 
 


Kommentarer
Postat av: Julia

Vilken fin bild på Mini! Har du gjort den? Den är ju jättefin!

Svar: Hej! Mini är Kellans häst men det är jag ( Josefine Shadowstar ) som skriver här. Redigeringen har jag själv gjort och jag blev verkligen nöjd med den! Har inte redigerat så länge men jaa, vad kan man säga?
// Josefine Shadowstar
Josefine Shadowstar och Kailey Yellowborn

2015-03-23 @ 19:17:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Josefine Shadowstar och Kailey Yellowborn

Hejsan! Du har kommit till - ja,ännu en - SSO-blogg, ägandes av Josefine Shadowstar och Kailey Yellowborn, även kallade Kellan den Gulfödde och Josse Skuggstjärna. Vi bloggar är så ofta vi kan om våra åsikter, hästar, nya platser och en massa mer konstiga saker! Du förstår inte vad den här bloggen handlar om?Klicka på "Star Stable Online" i länklistan och läs mer om spelet som är så kul att man kan starta upp en blogg om det! I spelet har vi många hästar, som du kan läsa om i kategorierna med våra hästar, och vi båda är bosatta i Valedale tillsammans med våra respektive hästar! Vi spelar även på svensk server nummer ett, nämligen Air Star. Du får gärna använda och publicera våra texter och bilder om länk ges hit. Mycket av våra bilder och texter kommer även ifrån Star Stables officiella hemsida och tillhör då Star Stable Entertaiment AB. Hoppas att du gillar vad du läser! Enyoy!
RSS 2.0