Jag har ritat en polle hihi!

Har jag sagt att målning inte direkt är min starka sida?'
 
I alla fall så provade jag att rita en häst för tio minuter sen. Och jag kan säga att det gick åt skogen. För jag kan bara jämföra med alla proffs och duktiga konstnärer och känner att min suger. och det är inte för att vinna sympati eller något sånt, för jag kännner verkligen hur dålig den är. 
 
Men, 1000-1 till mig mot Josse. Hon har äntligen hittat något som hon är bättre på, så hon förtjänar sin poäng. Var jag har fått mina ifrån? Genom att vara den fantastiskt omtänksamma och underbara person som är jag, såklart.
 
Så, för att förklara vad jag menar - jag behöver inte förklara om ni bara tittar nedan:
*host, host*
 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Josefine Shadowstar och Kailey Yellowborn

Hejsan! Du har kommit till - ja,ännu en - SSO-blogg, ägandes av Josefine Shadowstar och Kailey Yellowborn, även kallade Kellan den Gulfödde och Josse Skuggstjärna. Vi bloggar är så ofta vi kan om våra åsikter, hästar, nya platser och en massa mer konstiga saker! Du förstår inte vad den här bloggen handlar om?Klicka på "Star Stable Online" i länklistan och läs mer om spelet som är så kul att man kan starta upp en blogg om det! I spelet har vi många hästar, som du kan läsa om i kategorierna med våra hästar, och vi båda är bosatta i Valedale tillsammans med våra respektive hästar! Vi spelar även på svensk server nummer ett, nämligen Air Star. Du får gärna använda och publicera våra texter och bilder om länk ges hit. Mycket av våra bilder och texter kommer även ifrån Star Stables officiella hemsida och tillhör då Star Stable Entertaiment AB. Hoppas att du gillar vad du läser! Enyoy!
RSS 2.0