SSO - passar ALLA

Något som jag älskar med spelet är att det passar både unga och gamla, det är verkligen kul med en sådan gemenskap tycker jag.
 
Min treåriga lillebror älskar att vara med när jag spelar, när jag går och sätter mig vid datorn säger han något i stil med "Kan vi spela stastäble nu? Jag vill hoppa!", det är verkligen gulligt. Han sitter och trycker på mellanslag så fort han ser en mur eller en stock. Det resulterar ofta i att jag hamnar på konstiga ställen, men det gör inte så mycket. 
 
Sen så kan det ju vara på andra hållet också, som den populära videon i slutet av inlägget som ALLA bloggade om. Gamla kan ju också gilla det, det finns ju egentligen inget som gör det passande enbart för unga mellan 7 och 15. Sen så ska man ju inte räkna en tjugoårig spelare för gammal, det är inte det jag menar. 
 
 
Det här är klippet jag menar, gjort av Cassandra Southland (länk). Titta på det, faktiskt rätt roligt :D
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Josefine Shadowstar och Kailey Yellowborn

Hejsan! Du har kommit till - ja,ännu en - SSO-blogg, ägandes av Josefine Shadowstar och Kailey Yellowborn, även kallade Kellan den Gulfödde och Josse Skuggstjärna. Vi bloggar är så ofta vi kan om våra åsikter, hästar, nya platser och en massa mer konstiga saker! Du förstår inte vad den här bloggen handlar om?Klicka på "Star Stable Online" i länklistan och läs mer om spelet som är så kul att man kan starta upp en blogg om det! I spelet har vi många hästar, som du kan läsa om i kategorierna med våra hästar, och vi båda är bosatta i Valedale tillsammans med våra respektive hästar! Vi spelar även på svensk server nummer ett, nämligen Air Star. Du får gärna använda och publicera våra texter och bilder om länk ges hit. Mycket av våra bilder och texter kommer även ifrån Star Stables officiella hemsida och tillhör då Star Stable Entertaiment AB. Hoppas att du gillar vad du läser! Enyoy!
RSS 2.0