Onsdagens uppdatering

Idag fick i Geocacha med Andy! Jag har prvat på detta i verkliga livet, då var vi dock på en klippa i Frankrike och såg ut över Medelhavet men det här var också kul ;)
 
 
 
 
Jag fick knyta ihop tävlingens ledtrådar om jag lovade att inte tjuvläsa...men det gjorde jag!
 
Sen bad Andy mig att rida upp till hans mormor eller farmor eller vem det nu är och fixa med reklamblad och affischer.
 
 
 
 
 
Jag fick ta med ett paket till Andy som innehöll en skattkista som han hade beställt från nätet (han är säkert stamkund på ebay). 
 
 
 
 
 

Dag 2
 
 
 
 
 
 

Förlåt för väldigt förvirrat inlägg, bilderna är inte helt i ordning heller. På lördag kommer hela Geocach-tävlingen i ett inlägg :)
 
//Kellan


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Josefine Shadowstar och Kailey Yellowborn

Hejsan! Du har kommit till - ja,ännu en - SSO-blogg, ägandes av Josefine Shadowstar och Kailey Yellowborn, även kallade Kellan den Gulfödde och Josse Skuggstjärna. Vi bloggar är så ofta vi kan om våra åsikter, hästar, nya platser och en massa mer konstiga saker! Du förstår inte vad den här bloggen handlar om?Klicka på "Star Stable Online" i länklistan och läs mer om spelet som är så kul att man kan starta upp en blogg om det! I spelet har vi många hästar, som du kan läsa om i kategorierna med våra hästar, och vi båda är bosatta i Valedale tillsammans med våra respektive hästar! Vi spelar även på svensk server nummer ett, nämligen Air Star. Du får gärna använda och publicera våra texter och bilder om länk ges hit. Mycket av våra bilder och texter kommer även ifrån Star Stables officiella hemsida och tillhör då Star Stable Entertaiment AB. Hoppas att du gillar vad du läser! Enyoy!
RSS 2.0