Min födelsedag!

Idag är det min födelsedag så jag kommer inte att kunna logga in eller blogga mer så det här blir det ända ni hör från mig idag!

Jag har fyllt år nu och har fått fina presenter. En jättefin cykel tills i vår och en prenumeration på en tidning som heter "Min häst" och som ibland ger ut Star coins!


Förutom det har det varit en ganska normal dag med endast en skillnad, den bästa dagen på hela året!
Min favvo bild på mig och Bamse i Dino dalen♥


Kommentarer
Postat av: Kailey Yellowborn, ägare

Happy Birthday!

2015-02-06 @ 17:40:49
URL: http://jaileystarstable.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Josefine Shadowstar och Kailey Yellowborn

Hejsan! Du har kommit till - ja,ännu en - SSO-blogg, ägandes av Josefine Shadowstar och Kailey Yellowborn, även kallade Kellan den Gulfödde och Josse Skuggstjärna. Vi bloggar är så ofta vi kan om våra åsikter, hästar, nya platser och en massa mer konstiga saker! Du förstår inte vad den här bloggen handlar om?Klicka på "Star Stable Online" i länklistan och läs mer om spelet som är så kul att man kan starta upp en blogg om det! I spelet har vi många hästar, som du kan läsa om i kategorierna med våra hästar, och vi båda är bosatta i Valedale tillsammans med våra respektive hästar! Vi spelar även på svensk server nummer ett, nämligen Air Star. Du får gärna använda och publicera våra texter och bilder om länk ges hit. Mycket av våra bilder och texter kommer även ifrån Star Stables officiella hemsida och tillhör då Star Stable Entertaiment AB. Hoppas att du gillar vad du läser! Enyoy!
RSS 2.0