Förslagen som fanns!

Kallen och jag fottade ju vår headerbild igår och jag kan ju säga att det fanns några bilder till så jag tänkte visa upp dem:)
 
Här ser vi hur Kellan letar efter mig, jag var som vanligt först dit och stod stilla i typ 10 minuter innan Kellan kom skrittande. Hon tar verkligen tid på sig! Så jag visste ju att hon inte såg mig eftersom att jag hade stått stilla ett tag så jag skojade med henne och försökte gaida henne till mig. Man ser det nog inte så tydligt men i prat bubblan står det "backa". Älskar att driva med henne!
Här var ett av förslagen till headerbilden!
 Ett annat förslag som blev vinnaren!
Och det sista förslaget som jag tyckte var rätt så fin bild men det skulle inte ha passat som headerbild!
 Här ser vi då vinnaren på plats:)
 
 
// Josse
 


Kommentarer
Postat av: maria

emm den sista bilden där det var en häst och du och han hade ett uppdrag till dig hur rår man den är i lvl 16
-_________-hjälp mig!

Svar: Hej! Förlåt för ett lite sent svar. Jag har inte själv gjort uppdragen (utan det är Josefines bild.) Men först och främst så behöver du ha påbörjat stängningen av de pandoriska sprickorna (om du har gjort det så vet du vad jag pratar om.) Då ska du få ett uppdrag med Lisas häst Starshine ( på bilden) i Gröndal. Efter att du har gjort detta och nästkommande uppdrag så ska du (tror jag) få ett uppdrag där Lisa är beredd att betala sin skuld till Den sovande änkan. Då får du bland annat åka till museét i Jorvik City för att hämta Andens harpa. Hoppas att det hjälpte dig!
Det spelar alltså ingen roll vilken level du är i, eller på sätt och vis, men det du behöver ha gjort är helt enkelt att påbörja stängningen av sprickorna runt om på Jorvik, vilket börjar med ett uppdrag tillsammans med soulridern Alex.

//Kailey Yellowborn
Josefine Shadowstar och Kailey Yellowborn

2015-02-10 @ 15:58:26
Postat av: maria

får*

2015-02-10 @ 15:59:00
Postat av: maria

taack <3

2015-02-19 @ 16:01:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Josefine Shadowstar och Kailey Yellowborn

Hejsan! Du har kommit till - ja,ännu en - SSO-blogg, ägandes av Josefine Shadowstar och Kailey Yellowborn, även kallade Kellan den Gulfödde och Josse Skuggstjärna. Vi bloggar är så ofta vi kan om våra åsikter, hästar, nya platser och en massa mer konstiga saker! Du förstår inte vad den här bloggen handlar om?Klicka på "Star Stable Online" i länklistan och läs mer om spelet som är så kul att man kan starta upp en blogg om det! I spelet har vi många hästar, som du kan läsa om i kategorierna med våra hästar, och vi båda är bosatta i Valedale tillsammans med våra respektive hästar! Vi spelar även på svensk server nummer ett, nämligen Air Star. Du får gärna använda och publicera våra texter och bilder om länk ges hit. Mycket av våra bilder och texter kommer även ifrån Star Stables officiella hemsida och tillhör då Star Stable Entertaiment AB. Hoppas att du gillar vad du läser! Enyoy!
RSS 2.0