Bloggutmaning!

Nu har jag tagit tag i det här och BESTÄMT att jag ska köra en bloggutmaning. Dock inte min favorit från Esme utan en annan, dock inspirerad av Esmes. Denna är gjort av Emelie Silverhaven och är lite kortae, några frågor är detsamma som Esmes och några är nya :) Nu kör vi!
 
 
Så här ser schemat ut helt enkelt. jag börjar lite smått idag med det absolut viktigaste: Mig själv. (Jag har en kompis som säger att jag är bäst i världen på attt vara vad hon själv kallar "låtsasegoistisk" vilket jag också är. Aldrig på riktigt, hehe...)
 
Jag börjar skriva dag 1 så fort detta inlägg är klart, men det kommer upp lite senare. 
 
//Kellan


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Josefine Shadowstar och Kailey Yellowborn

Hejsan! Du har kommit till - ja,ännu en - SSO-blogg, ägandes av Josefine Shadowstar och Kailey Yellowborn, även kallade Kellan den Gulfödde och Josse Skuggstjärna. Vi bloggar är så ofta vi kan om våra åsikter, hästar, nya platser och en massa mer konstiga saker! Du förstår inte vad den här bloggen handlar om?Klicka på "Star Stable Online" i länklistan och läs mer om spelet som är så kul att man kan starta upp en blogg om det! I spelet har vi många hästar, som du kan läsa om i kategorierna med våra hästar, och vi båda är bosatta i Valedale tillsammans med våra respektive hästar! Vi spelar även på svensk server nummer ett, nämligen Air Star. Du får gärna använda och publicera våra texter och bilder om länk ges hit. Mycket av våra bilder och texter kommer även ifrån Star Stables officiella hemsida och tillhör då Star Stable Entertaiment AB. Hoppas att du gillar vad du läser! Enyoy!
RSS 2.0