Bloggutmaning dag 9 - Plaggen jag inte kan leva utan

Denna bloggutmaning är gjord av duktiga Emlan. Woho, gör den du med :D

Plaggen jag inte kan leva utan är faktiskt en hel del. Nästan allt svart, faktiskt. Min svarta hjälm och svarta eleganta ridbyxor, förstås. Svart är bäst i SSO, om man har lite svarta basplagg är det lätt att göra snygga och välmatchade outfits.

Sen så skulle jag absolut inte klara mig utan alla jeans, jag älskar de flesta av SSO's jeans, de är väldigt snyggt gjorda. Jag syftar särskilt på de ljusblåa jeansen med hål, "Slitna favoritjeans". Pikéer är även något jag älskar, så jag skulle inte klara mig utan någon av dem. Mina favoriter är nog... den blåa, vita, vinröda, gula, gröna... haha jag älskar alla pikéer. 

Kommer vi till utrustning skulle jag verkligen inte klara mig utan svart sadel och svart träns, samt brunt glänsande westernträns och matchande brun sadel (Bergssätet eller något sånt tror jag den heter utan kotten). Proffsfiltarna är riktigt snygga också, hoppas på flera sådana jag :) Jag får förresten inte glömma benlindorna som liknar benskydd, jag dör lite nu x)

Min favoritoutfit med "Glänsande westernträns" och "Bergssätet". 

 En av de äldsta bilderna jag har från SSO, mitt andra hår :D En outfit med svart träns samt sadel, och proffsfilt.
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Josefine Shadowstar och Kailey Yellowborn

Hejsan! Du har kommit till - ja,ännu en - SSO-blogg, ägandes av Josefine Shadowstar och Kailey Yellowborn, även kallade Kellan den Gulfödde och Josse Skuggstjärna. Vi bloggar är så ofta vi kan om våra åsikter, hästar, nya platser och en massa mer konstiga saker! Du förstår inte vad den här bloggen handlar om?Klicka på "Star Stable Online" i länklistan och läs mer om spelet som är så kul att man kan starta upp en blogg om det! I spelet har vi många hästar, som du kan läsa om i kategorierna med våra hästar, och vi båda är bosatta i Valedale tillsammans med våra respektive hästar! Vi spelar även på svensk server nummer ett, nämligen Air Star. Du får gärna använda och publicera våra texter och bilder om länk ges hit. Mycket av våra bilder och texter kommer även ifrån Star Stables officiella hemsida och tillhör då Star Stable Entertaiment AB. Hoppas att du gillar vad du läser! Enyoy!
RSS 2.0