Bloggutmaning dag 4 - I min ryggsäck har jag alltid...

Denna bloggutmaning är gjord av duktiga Emlan! Woho, gör den du med :D
 
 
Den här bilden tog jag för ett par veckor sen, men det är ungefär detta som brukar finnas i min ryggsäck. Jag sparar ofta på gamla grejer som fyrverkerier (fast de är slängda nu) och annat smått och gott. Jag har förstås sakerna man använder för att ta hand om hästen med mig. Sen så har jag lite saker man kan behöva använda, Gamla Bettan och fiskespö till exempel. Just nu har jag dock inte arkeologi-grejerna eftersom jag inte är i Dinodalen alls för tillfället.
 
Jag har också en eller två outfits i ryggan och ofta enstaka klädesplagg lite smått utspridda. Det är ungefär det jag har, men tre saker jag alltid har är...
  1. Hästgrejer (hovkrats etc.)
  2. 1-2 outfits och lite enstaka klädesplagg
  3. Gamla grejer som jag har sparat på utan anledning 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Josefine Shadowstar och Kailey Yellowborn

Hejsan! Du har kommit till - ja,ännu en - SSO-blogg, ägandes av Josefine Shadowstar och Kailey Yellowborn, även kallade Kellan den Gulfödde och Josse Skuggstjärna. Vi bloggar är så ofta vi kan om våra åsikter, hästar, nya platser och en massa mer konstiga saker! Du förstår inte vad den här bloggen handlar om?Klicka på "Star Stable Online" i länklistan och läs mer om spelet som är så kul att man kan starta upp en blogg om det! I spelet har vi många hästar, som du kan läsa om i kategorierna med våra hästar, och vi båda är bosatta i Valedale tillsammans med våra respektive hästar! Vi spelar även på svensk server nummer ett, nämligen Air Star. Du får gärna använda och publicera våra texter och bilder om länk ges hit. Mycket av våra bilder och texter kommer även ifrån Star Stables officiella hemsida och tillhör då Star Stable Entertaiment AB. Hoppas att du gillar vad du läser! Enyoy!
RSS 2.0