American Quearter Horse

"Snart kommer den helt nya Quearterhästen! Inte bara en helt ny hästras utan den har även helt nya animationer där man kan se hästens öron reagera på olika rörelser samt faktiskt se hur de tuggar med munnen emellanåt. Vi har redan fattat stort tycke för dessa amerkanska skönheter och tror att du kommer göra detsamma!"
 
De ovan skrev SSO i sina nyheter igår. Hästrasen på tjuvkiken var en Quearter-häst, vilket faktiskt inte var vad jag hade gissat (jag gissade dock inte på mustang eller finsk häst heller, trots att det finns i filerna). 
 
Hästen kommer även att ha helt egna speciella animationer, som det jag längtat efter i ett år: den tuggar och betar :D Det finns ett fint exempel på videon fi vick i samband med iformationen, nedan:
  
 
Jag tycker att de är superfina, med undantag av deras himla långa halsar. I vissa vinklar ser de lite ut som giraffer hahha.
 
Vår tjuvik.
 
UPDATE: Läste nyss på Alicias blogg. Ni vet att SSO bad oss att kolla in Tobbe Larssons tips för att få en liten hint om vad som ska komma? Ingen gjorde ju det, ingen brr sig om stackars Tobbe. Men tydligen hade han sagt att det var en av hans favoritraser. Nästa gång får viog vara lite mer uppmärksamma ;)
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Josefine Shadowstar och Kailey Yellowborn

Hejsan! Du har kommit till - ja,ännu en - SSO-blogg, ägandes av Josefine Shadowstar och Kailey Yellowborn, även kallade Kellan den Gulfödde och Josse Skuggstjärna. Vi bloggar är så ofta vi kan om våra åsikter, hästar, nya platser och en massa mer konstiga saker! Du förstår inte vad den här bloggen handlar om?Klicka på "Star Stable Online" i länklistan och läs mer om spelet som är så kul att man kan starta upp en blogg om det! I spelet har vi många hästar, som du kan läsa om i kategorierna med våra hästar, och vi båda är bosatta i Valedale tillsammans med våra respektive hästar! Vi spelar även på svensk server nummer ett, nämligen Air Star. Du får gärna använda och publicera våra texter och bilder om länk ges hit. Mycket av våra bilder och texter kommer även ifrån Star Stables officiella hemsida och tillhör då Star Stable Entertaiment AB. Hoppas att du gillar vad du läser! Enyoy!
RSS 2.0