Nya Morganer!

Nu tycker jag att vi drar igång bloggen igen!

I veckans onsdagsuppdatering kom tre nya Morganer i vackra färger!
En silver, en skimmel och en svart. Jag tyckte att alla tre var JÄTTEFINA om man säger så... Har ingen favorit för alla är så fina!
Men jag ska ge poäng från 1 - 5 och alla hästar kommer nog få rätt höga poäng.

 
Det här är en svart häst som jag tycker är väldigt fin. Manen är lite vågig vilket bara finns för Frieser formen och en brun Arab. Men eftersom att manen är ganska kort ser det lite skumt ut, man ser inget slut på vågorna och det ser bara konstigt avklippt ut. 4/5



Den här hästen är skimmelfärgad och väldigt vacker. MEN benen är gråa och ser lite för enfärgade ut. Man skulle ha kunnat lägga till lite mer mörka ställen där. Annars jättefin! En häst som skulle passa mig bra. Älskar manen, fint skuggat och hästens tecken ser fint ut! 4,5 / 5.


Den silverfärgade hästen! Väldigt fin färg, fina tecken och färgerna matchar jättebra ihop. Bara manen som ser liiite för skuggad ut. Kunde ha varit som slingor, så som skimmeln som kom idag hade, annars var den helt underbar! 4,5 / 5.
 
 
 
 
Det har också kommit lite ny utrustning till Jorvik citys galleria, så dra dit och kolla in det!


Kommentarer
Postat av: Gwendolyn "Gwen"

Jag tycker att den svarta och den vita ser ut som araber

Svar: Aa håller med! Samma färger bara att den svarta hår lockig man.
Josefine Shadowstar och Kailey Yellowborn

2015-08-28 @ 16:48:04
Postat av: Caroline (era idoler)

HAHAHHA Starcoinsen är bara cencurerat på första bilden :P
Tycker du har mycket

Svar: Haha vet, glömde markera de andra men det gör ju inte så mycket xDdet var ju för länge sen också sååå 8))
Josefine Shadowstar och Kailey Yellowborn

2015-12-24 @ 21:49:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Josefine Shadowstar och Kailey Yellowborn

Hejsan! Du har kommit till - ja,ännu en - SSO-blogg, ägandes av Josefine Shadowstar och Kailey Yellowborn, även kallade Kellan den Gulfödde och Josse Skuggstjärna. Vi bloggar är så ofta vi kan om våra åsikter, hästar, nya platser och en massa mer konstiga saker! Du förstår inte vad den här bloggen handlar om?Klicka på "Star Stable Online" i länklistan och läs mer om spelet som är så kul att man kan starta upp en blogg om det! I spelet har vi många hästar, som du kan läsa om i kategorierna med våra hästar, och vi båda är bosatta i Valedale tillsammans med våra respektive hästar! Vi spelar även på svensk server nummer ett, nämligen Air Star. Du får gärna använda och publicera våra texter och bilder om länk ges hit. Mycket av våra bilder och texter kommer även ifrån Star Stables officiella hemsida och tillhör då Star Stable Entertaiment AB. Hoppas att du gillar vad du läser! Enyoy!




RSS 2.0